bioshock-homepage-video-a-termin-vydani
Novinka BioShock - homepage, video a termín vydání!

BioShock - homepage, video a termín vydání!

sleepless.

sleepless.

18. 12. 2006 10:16
Reklama

Hned ke trojici zajímavých událostí došlo na konci tohoto roku ve spojitosti s chystanným titulem BioShock. Tou první je zcela určitě spuštění zbrusu nové homepage, která je vyvedena ve Flashi a zájemci ji mohou navštívit přes tuto stránku. Pravda, obsahově zatím homepage není kompletní, ale to nevadí. I těch pár informací o hře a hlavně jednotlivých částech podvodního města/světa Rapture určitě postačí – zatím. Navíc jsou na homepage k dispozici obrázky i videa a brzy přibude info o Plasmidech, zbraních a několika dalších částech Rapture. 

Druhou událostí, k níž ve spojitosti s BioShockem došlo je vydání nového traileru. Připraven byl kvůli vyhlašování imbecilních Spike TV Vide Game Awards a je tvořen převážně záběry přímo ze hry, které však hru představují spíše jako čistou FPS akci, což snad BioShock nebude (ve smyslu celkové skladby obsahu – žánrově to samozřejmě FPS bude).

No a tou třetí událostí, o níž je řeč na začátku novinky, je upřesnění termínu vydání hry, k němuž došlo na BioShocku dedikovaném fóru známé komunitní sajty Through the Looking Glass. V tomto postu se o něj postarala zaměstnankyně 2K Games, podle níž se je vydání BioShocku naplánováno na červen příštího roku. Znamená to, že všechny nedočkavé hráče čeká přinejmenším další půlrok čekání a když se něco nepovede, tak možná i celý rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama