activision-predstavuje-wolfenstein-a-singularity
Novinka Activision představuje Wolfenstein a Singularity

Activision představuje Wolfenstein a Singularity

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

15. 7. 2008 23:33
Reklama

Společnost Activision/Vivendi rozhodně na letošní E3 nijak netroškařila a představila pořádnou nálož her, z nichž některé už sice byly odhaleny dříve, o pár z nich jsme ale zatím neslyšeli ani slovo. K těm dříve oznámeným se řadí třeba Spider-Man: Web of Shadows, Call of Duty: World at War, nebo Guitar Hero World Tour.

Rouška tajemna však byla konečně poodhalena nad předělávkou připravované bondovky Quantum of Solace. Hra prý má být hodně drsná a ani v nejmenším nemá připomínat dosavadní, spíše trapné pokusy o převedení agenta s povolením zabíjet na obrazovky počítačů/konzolí. Kombinace stealth/shoot/combat bude hlavní náplní většiny misí, grafická stránka zase bude využívat enginu z Call of Duty 4.

Mnohem zajímavěji však zní oficiální oznámení hry, pojmenované prostě Wolfenstein. (Nejen) pamětníci už asi tuší, že se opět převtělíme do kůže speciálního agenta BJ Blazkowicze (mimochodem, věděli jste, že takový agent skutečně existoval), který se pustí do rozplétání nitek nefalšovaného thrilleru, který v sobě bude mixovat bitky jak s obyčejnými řadovými vojáky, tak bytostmi z jiné dimenze a, dnes už klasickými, supervojáky, které nechtěně vytvořila německá vědecká mašinérie při hrátkách s geny. Obyčejné pozemské zbraně by na eliminaci všech těch potvor samozřejmě nestačily, takže si BJ bude muset pomáhat i kradením mimozemských technologií. Propracovaný bude i multiplayer (a že má od dob Enemy Territory na co navazovat!), který obnovuje tradici bitek jednotlivých klanů, které spolu s úkolovými úrovněmi namixují ten správný zábavný koktejl. Wolfenstein by měl vyjít na začátku příštího roku na platformách Xbox 360, PS3 a na PC.

Poslední oznámení-neoznámení se týká hry Singularity. O téhle hře se neví skoro vůbec nic, kromě toho, že půjde o akci, viděnou z vlastníh pohledu, která se nebude zakládat na žádné doposud existující obchodní značce. Půjde tedy o naprosto původní produkt z dílny Activisionu/Vivendi a pokud se dá věřit marketingovým větám typu: "Bude to bombastické," tak to bude bombastické.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama