activision-dalsi-guitar-hero-bude-skok-v-inovaci
Novinka Activision: Další Guitar Hero bude skok v inovaci

Activision: Další Guitar Hero bude skok v inovaci

sleepless.

sleepless.

9. 5. 2008 12:16 1
Reklama

Společnost Activision oznámila výsledky svého hospodaření za fiskální rok 2008, který skončil 31. března, a protože má pod palcem řadu hodně úspěšných, populárních a prodávaných značek, tak se dalo čekat, že se společně s haldou čísel dočkáme i nějakých informací o tom, kam a jak se tyto populární herní brandy budou dále vyvíjet. Nutno říci, že se očekávání naplnila.

CEO Activision Bobby Kotick a jeho kolega Mike Griffith (šéf vydavatelských aktivit v Activision) například všechny akcionáře, analytiky a zprostředkovaně i hráče ujistili, že už brzy bude představen zbrusu nový Guitar Hero titul, který bude oproti předchozím dílům v sérii značně inovativní, čímž zřejmě myslel, že umožní kromě kytary hrát na jiné nástroje a my si můžeme jenom přát, aby se ony inovace týkaly i herních mechanismů, nebo nového obsahu. Opravdu už bychom si moc rádi zahráli ty Zeppelíny. Jinak nových GH titul vyjde ještě letos, jak už bylo několikrát ze strany Activision minimálně naznačeno, maximálně potvrzeno.

Rovněž lze prý v následujícím účetním roce (končí 31. března 2009) počítat s tím, že počet vydávaných Guitar Hero titulů pro všechny možné platformy se oproti letošku ztrojnásobí. Možná tím Kotick myslel jen to, že konečně začnou v pravidelných intervalech vycházet žánrové datadisky, mezi něž se dá počítat kupříkladu GH Aerosmith.  Bůhví jak to bude. Zatím musíme čekat, až Activision svoje plány předestře v konkrétních obrysech a ne pouze takto v rozmáchlých prohlášení svého šéfíka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama