film-world-of-warcraft-zreziruje-sam-raimi
Novinka Film World of Warcraft zrežíruje Sam Raimi

Film World of Warcraft zrežíruje Sam Raimi

Marek Švrkala

Marek Švrkala

22. 7. 2009 09:36 19
Reklama

Skvělá zpráva pro fanoušky WoW a snad i dobrého filmu. Blizzard dnes potvrdil, že režie snímku z prostředí kultovní onlinovky se ujme slavný režisér Sam Raimi. Úspěšný chlapík stojí za populární trilogií Spider-Man, klasickým hororem Evil Dead a v poslední době třeba za další děsivou peckou Stáhni mě do pekla.

„Warcraft je fantastický akcí nabitý příběh a já jsem nadšen, že mohu pracovat s tak kvalitním týmem při jeho převedení na filmové plátno,“ řekl Raimi. Na natáčení se bude podílet producent Charles Roven (Temný rytíř, Batman začíná nebo 12 opic) a tým složený ze zástupců Legendary Pictures, Blizzardu a Warner Bros. Všichni si spolupráci pochvalují. „Warcraft se stal druhým domovem pro miliony hráčů. Samovi zkušenosti a talent ho předurčují jako skvělého režiséra pro tento mimořádný svět plný akce,“ vyjádřil se dále v tiskové zprávě Blizzardu jeden z filmařů.

Očekává se, že Raimi skloubí chutě mainstreamového publika a fanatických hráčů WoW. Datum dokončení je zatím neznámé, stejně jako herecké obsazení a další detaily.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama