blizzard-prijme-spisovatele-z-rad-fanousku
Novinka Blizzard přijme spisovatele z řad fanoušků

Blizzard přijme spisovatele z řad fanoušků

Michal Maliarov

Michal Maliarov

16. 3. 2009 11:16 5
Reklama

Blizzard nedávno oznámil, že startuje první globální spisovatelskou soutěž pro své fanoušky. Fanoušci jakékoli z jejich tří herních sérií mohou vložit na oficiální stránky svůj vlastní kus umění o rozměrech 3000-10 000 znaků zasazeného do jedné ze tří sérií. „Ať už píšete ve volném čase či pracovně, jděte do toho. Soutěž je otevřena účastníkům z celého světa a bude hodnocena našimi vlastními spisovateli a vlky žánru.

Výherce si pak užije nejen výlet do Kalefornie, do studia Blizzardu, ale také porozpráví s celým vývojářským týmem a dostane jako dárek meč Frostmourne. Dalších sedm nejlepších obdrží dárkové balíčky s podepsanými kopiemi her od Blizzardu: Diablo Archive, Warcraft Archive, StarCraft Archive a Warcraft: War of the Ancients Archive.

Blizzard předtím nabídl hráčům dvě další soutěže: kreslení komixu a navrhování tématického zábavného parku, ty ale byly kritizovány fanoušky, protože byly dostupné pouze pro Severní Ameriku. Tato soutěž je přístupná všem, stačí jen umět psát anglicky. Několik amerických států však bylo ze soutěže vyloučeno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama