co-bude-na-wii-a-ds-v-prvnim-ctvrtleti-roku-2009
Novinka Co bude na Wii a DS v prvním čtvrtletí roku 2009?

Co bude na Wii a DS v prvním čtvrtletí roku 2009?

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

15. 12. 2008 13:45
Reklama

Chybí vám na Wiičku nějaké pořádné hry, u kterých byste strávili několik večerů? Nintendo by vám možná mohlo příští rok udělat pořádnou radost. Hned z počátku roku totiž přisviští nová služba "New Play Control!", která vám umožní hrát klasické hry z Gamecube na vašem Wiičku, ovšem s předělanou grafikou a poupraveným ovládáním, které bude naplno využívat Wiimotů, místo klasického Gamecubáckého ovladače. Tou první hrou, která se objeví už šestého února bude vynikající první Pikmin, následován březnovým Mario Power Tennis. A i nabídka dalších titulů vyvolává respekt a maličkou nostalgickou slzu v oku. Posuďte sami: Pikmin 2, Metroid Prime 1 a 2 a zatím nepotvrzené Chibi Robo a Donkey Kong: Jungle Beat. Kromě toho se v prvním čtvrtletí příštího roku můžete těšit i na dvě očekávané hry od Segy - jak Sonic and the Black Knight, tak MadWorld totiž vyjdou definitivně v březnu. V březnu možná také vyjde Tenchu: Shadow Assassins od Ubisoftu, ačkoliv Ubisoft potvrdil pouze "rok 2009", zatímco Nintendo uvádí konkrétní datum pátého března.

Dalšími hrami, na které stojí za to se těšit je třeba House of the Dead: Overkill (rovněž od Segy), která se objeví už v únoru 09, fanoušky anime Naruto potěší titul Naruto Clash of Ninja Revolution 2 (speciální verze pro Evropu), které připluje třináctého února 09. Spouste peněz určitě vydělá i druhý díl Cooking Mama s podtitulem World Kitchen, které usmaží fajnovou placku dvacátého února. Se zvířátky v Sim Animals od EA si budete moci hrát dvacátého třetího března a adventurčit v Runaway 2: The Dream of the Turtle, která vyjde vyjde v blíže neurčité datum v prvním čtvrtletí 2009. Posledními zajímavými tituly pro Wii bude trojice her od Konami - Pro Evo 2009, Rock Revolution a hlavně Castlevania Judgment vyjdou v období prvního čtvrtletí příštího roku.

Třemi nejzajímavějšími hrami, které se chystají na handheld DS na začátek příštího roku jsou určitě následující tituly. Prvním je Puzzle Quest Galactrix, neboli další utrpení pro naše ruce, které budou nuceny opět svírat stylus a klepat na barevné kameny o sto sedm. Naštěstí máme čas se do března připravit. De Blob od THQ, předělávka původně freewarové hry, v níž obarvujete město se vyloupne někdy během období leden až březen. Poslední hrou, z níž se může stát jak maximální propadák, tak nečekaný hit je Our House od Majesca, které rovněž nemá žádné pevné datum vydání, kromě okruhu prvního čtvrtletí příštího roku. Nabušený line-up, co říkáte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama