indie-zpravy-ze-zahranici
Novinka Indie zprávy ze zahraničí

Indie zprávy ze zahraničí

Tomáš Nadrchal

Tomáš Nadrchal

1. 12. 2008 14:23 1
Reklama

- Paul Eres vydal zajímavý článek, v němž je popsán způsob, kterak lze efektně i efektivně prodávat shareware tituly přes síť internet. Pakliže tedy pracujete na nějakém zajímavém titulu a chtěli byste si jeho distribucí vydělat nějakou tu korunu, neváhejte a linkujte sem.
- Chystané uvedení Cave Story na WiiWare se stále blíží, o tom, kterak bude Wii verze vypadat může napovědět i toto video zveřejněné na serveru IGN.com.
- Uzávěrka aktuální soutěže Commonplace Book Competition nezávislého blogu TIGsource je za námi, v nejbližších dnech bude zveřejněn hlasovací formulář. Než se tak stane, můžete si soutěžní tituly vyzkoušet z tohoto fóra, my samozřejmě účastníky patřičně otestujeme a ty nejlepší z nich nabídneme ke stažení z našeho freeware archivu.
- Server BigDownload.com zveřejnil seznam patnácti nezávislých titulů, které by neměly chybět ve vaší sbírce. Nechybí zde namátkou ani Audiosurf, World of Goo či Everyday shooter, valná většina her se nyní cenově pohybuje pod hranicí 20$, což stojí za zvážení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama