blizzard-odpalkoval-bolla-kvuli-wow-filmu
Novinka Blizzard odpálkoval Bolla kvůli WoW filmu

Blizzard odpálkoval Bolla kvůli WoW filmu

sleepless.

sleepless.

21. 4. 2008 12:28 7
Reklama

Uwe Boll má novou strategii. Je upřímný a říká pravdu, která jde v jeho případě přímo proti němu samému a proti jeho pěti fanouškům, a která nahrává na smeč všem jeho kritikům a v negativním slova smyslu i obdivovatelům. Uwe si buduje slávu z toho, že jej co nejvíce lidí nenávidí, nebo se mu vysmívají a jde mu to náramně.

Poslední pravdomluvný kousek předvedl Uwe pro MTV, když se zamyslel nad tím, pro koho že vlastně všechny své filmy dělá a návdavkem taky povyprávěl svoji historku o tom, jak se snažil získat práva k natočení filmu podle World of Warcraft.

„Jdete do toho, abyste potěšili fanoušky hry, ale na druhou tu máte hardcore fanoušky, kteří žijí ve svém vlastním světě. No a ideály takových hardcore fanoušků nemůžete v případě filmové adaptace jejich hry nikdy naplnit, je to nemožné. Abych byl upřímný, tak skuteční hráči jsou zároveň typickými stahovači ne? Ti by za film nikdy nic nedali, protože si filmy ilegálně stahují. Proč bych jim tedy měl jít svými filmy na ruku? Já potřebuju normální publikum.“

Neděláme si iluze, že by tímhle odvážným výrokem Uwe skalní fandy her, které už stihl zpitvořit do filmové podoby, naštval. Tuhle černou prácičku už obstaraly ony filmové adaptace. Nicméně pobavení je z toho náramné a to nejlepší teprve přijde.

Jen si to představte, Uwe Boll natáčí World of Warcraft film! Kdepak, to by muselo peklo zamrznout než by Blizzarďáci něco podobného povolili a taky že jo.

„Zkontaktoval jsme se s Paulem Samsem a ten mi řekl ‘Neprodáme filmová práva, rozhodně ne vám...vlastně speciálně ne vám,’“ prozradil Uwe a dodal: „Protože jde o tak úspěšnou online, tak by možná mohl špatný film ohrozit příjmy, které z ní firma má.“

Uwe Boll tedy dopředu počítá s tím, že jsou jeho filmy špatné a i když se tak vyjádřil o hypotetické filmové adaptaci WoW, tak si jeho výrok dovolíme paušalizovat. On je prostě úžasný obchodník, to mu nemůžeme odepřít a že v rámci svého obchodnímu plánu dělá příšerné filmy? No bože, když se kácí les, tak vždycky létají třísky!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama