ubisoft-chysta-onlinovku-homm-kingdoms
Novinka Ubisoft chystá onlinovku HOMM: Kingdoms

Ubisoft chystá onlinovku HOMM: Kingdoms

Tomáš Krajča

Tomáš Krajča

14. 12. 2007 13:45 4
Reklama

Série Heroes of Might & Magic se dočká na jaře nového přírůstku. Nepůjde nicméně o šestý regulérní díl, ale projekt online strategie Kingdoms. Ten rozpoutá ve světě Ashan válku skutečně obřích rozměrů. Hráči budou v budovatelské části stavět města a zvelebovat jejich okolí (to je novinka oproti standardním HOMM), rekrutovat armády, sbírat suroviny a obchodovat s ostatními hráči, bojovat, zlepšovat statistiky hrdinů a tvořit aliance.

Boj bude podle prvních screenshotů zpracován jednodušší formou, která více připomíná sérii Warlords, jinak je ale grafické zpracování na solidní úrovni. Tedy - solidní pro hru, která poběží v okně internetového prohlížeče. Právě takovouto formu totiž Ubisoft pro Kingdoms zvolil. Znamená to samozřejmě pohodlí - nebude třeba instalovat velké klienty a hráči se zapojí kdykoliv a kdekoliv.

Ubisoft v současné době neprovozuje žádnou online hru, a tak mohou Kingdoms příjemně zaplnit mezeru v jeho portfoliu. Jak vážný pokus proniknout na dosud neorané pole MMO zábavy to je (přece jen, forma webovky nenaznačuje přehnanou velkorysost), ukáže zhruba tříměsíční betatest, jenž by měl odstartovat v průběhu jara 2008. Zúčastnit se ho budou moci všichni majitelé HOMMV Complete Edition, jež se v současné době dostává do prodeje, na základě svého sériového čísla a registrace na oficiálních stránkách. Odhadovaná časová náročnost je zhruba 3-4 čtvrthodinové úseky během dne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama