2-valve-hry-zdarma-pro-majitele-ati-radeon
Novinka 2 Valve hry zdarma pro majitele ATI Radeon

2 Valve hry zdarma pro majitele ATI Radeon

sleepless.

sleepless.

31. 5. 2007 07:47 2
Reklama

Společnost Valve se s ATI (nyní AMD) spojila už jednou, aby hráčům nabídla výhodných obchod. Napoprvé to však nevyšlo tak dobře, jak zřejmě všichni očekávali. Ostatně, možná sami z vlastní zkušenosti víte, že byl u gr. karty Radeon 9600XT přibalen kupón, který majiteli zajišťoval bezplatné získání plné verze Half-Life 2. Problém byl tehdy v tom, že když se gr. karta objevila na trhu a hráči ji s vidinou HL2 kupovali, tak tvůrci z Valve nebyli se svojí prací hotovi. To se jim povedlo až za rok v listopadu 2004.

Každopádně tentokrát si nemusí nikdo nic kupovat, aby od Valve získal něco málo zdarma. Majitelům gr. karet ATI Radeon (zřejmě jakýkoli model) stačí, aby se mrkli na tuto stránku a odklikli myší ten velký buttonek s nápisem „Get It Now“. Pokud už Steam nainstalovaný mají, tak jim budou plně k dispozici tituly Half-Life 2: Lost Coast a Half-Life 2: Deathmatch. Pokud Steam nainstalovaný nemají, tak si jej pro získání dvou produktů musí stáhnout a nainstalovat.

Nejdříve však musí zvážit, jestli jim za to zrovna HL2: Lost Coast a HL2: Deathmatch stojí. Z našeho pohledu daleko zajímavější, než tyto dvě zdarma nabízené jednohubky, je docela velkorysá sleva na Half-Life 2: a HL2: EP 2, která zřejmě platí také jenom pro majitele gr. karet ATI.

Spolupráce Valve a ATI (AMD) bude navíc pokračovat i do budoucna, když na základě dohody bude od začátku roku 2008 Steam součástí balíku ovladačů dodávaných s gr. kartami ATI Radeon.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama