predstaveni-pro-evolution-soccer-7-je-na-dohled
Novinka Představení Pro Evolution Soccer 7 je na dohled

Představení Pro Evolution Soccer 7 je na dohled

sleepless.

sleepless.

21. 5. 2007 08:03 1
Reklama

Šestý Pro Evolution Soccer se platformě PlayStation 3 vyhnul jako čert kříži a na Xboxu 360 se zrovna moc dobře nepředvedl. Bylo až moc vidět, že jde o hru pro předešlou generaci konzolí, která je násilím napasována na next-gen HW Xboxu 360, což některým hráčům způsobilo nefalšovaný šok.

Probrat by je z šoku měl až očekávaný Pro Evolution Soccer 7, který bude na 99 procent představen 23. června, kdy bude Konami v Japonsku pořádat svoji press akci Konami Show a navíc vyjde magazín GameWave. Právě ten si totiž urval exkluzivitu pro představení PES7/ WE11. Pokud je možné věřit prvním prosáknutým informacím, tak bude PES7 opět multiplatformová záležitost. Hra se tedy objeví na PS3, Xboxu 360, zřejmě i PC a možná i na PS2, PSP, DS a Wii.

Skalní fandy série však budou zajímat hlavně verze pro next-gen konzole, jež nabídnou zbrusu nové audiovizuální zpracování a úpravu celé řady herních prvků. Tvůrci prý nejvíce zapracovali na animacích hráčů při zacházení s míčem, upravili kompletní defenzivní činnost a změnili průběh soubojů 1vs1.

Slíbena je i podpora stabilního online multiplayeru, který snad nebude tak šíleně lagovat. Každopádně PES7 bude vůbec první dílem v sérii, který se podívá na PS3, takže očekávání jsou vysoká. Jiné to však není ani u majitelů Xbox 360, kteří nebyli určitě ani trošku spokojeni s tím, co jim nabídl PES7.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama