nove-info-o-mmorpg-aion-tower-of-eternity
Novinka Nové info o MMORPG Aion: Tower of Eternity

Nové info o MMORPG Aion: Tower of Eternity

sleepless.

sleepless.

23. 1. 2007 16:30 1
Reklama

Společnost NCsoft se dnes tak trochu nečekaně připomněla s MMORPG titulem Aion, o němž se s hráči naposledy bavila v květnu minulého roku během E3 2006. Nezveřejnila však nic zásadně nového, pokud tedy nepočítáme odhalení podtitulu a několik upřesňujících informací, jež se týkají názvů jednotlivých frakcí. No, co se dá dělat, vystačíme si protentokrát i s tím málem.

Kompletní název hry zní Aion: The Tower of Eternity a ony tři frakce, které spolu ve hře bojují se prozatím (názvy se budou podle všeho ještě měnit) nazývají Chun, Ma a Yong. Hratelné jsou ovšem pouze dvě – Chun a Ma. Třetí strana – Yong – je nehratelná a její příslušníky bude kontrolovat AI. Příběhové pozadí hry je velmi jednoduché. Rasy Chun a Ma spolu žily v perfektním soužití až do chvíle, kdy se zřítila Tower of Eternity – Věž věčnosti, která stála přímo uprostřed světa. To probudilo válečnou rasu Yong, která se na obě dvě zbylé rasy naštvala avyvolala válku. Všechny tři strany tak teď spolu válčí o to, která bude svět Aion ovládat.

Koncepčně je Aion docela tradiční MMORPG s PvP, PvE i RvR souboji, kdy se například soubojů mezi říšemi budou účastnit všecky tři strany. Každá ze stran přitom bude mít svůj vlastní server. Chybět nebudou gildy, velmi omezená možnost protloukat se hrou na vlastní pěst osamotě, či v malé skupince, spousta questů, kouzel a tak dále, však to všichni známe. Zajímavě zní snad jen možnost létání, které hráčům umožní křídla na zádech jejich postav. Létání nebude sloužit jen k cestování, či přepravě na jinak nedostupná místa, ale ve vzduchu se bude i bojovat.

Takový souboj dvou andělsky vypadajících postav nad rozlehlým fantasy světem, to není k zahození. Bohužel zatím nevíme, kdy se do podobných aktivit budeme v Aion moci pustit. Společnost NCsoft drží termín spuštění v absolutní tajnosti a znám není ani předběžný termín zahájení betatestu. Prozatím tak zájemcům musí postačit sada čerstvých screenshotů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama