thq-se-dari-chysta-juiced-2-a-titan-quest-datadisk
Novinka THQ se daří, chystá Juiced 2 a Titan Quest datadisk

THQ se daří, chystá Juiced 2 a Titan Quest datadisk

sleepless.

sleepless.

4. 11. 2006 11:38
Reklama

Společnost THQ se přidala k řadě dalších vydavatelských firem a zveřejnila výsledky svého hospodaření za období červenec – září 2006. Nutno říci, že jde o výsledky značně pozitivní, což dokládají tržby ve výši 240.2 milionů dolarů. Ve stejném období minulého roku přitom spol. THQ utržila jenom142.7 milionů dolarů. Meziročně tak došlo ke zvýšení tržeb o celých 68 procent. Podobně si spol. THQ  polepšila i se ziskem. Zatímco v období červen – září 2005 činil zisk 1.4 milionu dolarů, tak ve stejném období letošního roku to bylo 12.6 milionů dolarů.

Podle prezidenta THQ Briana Farrella může za úspěšné hospodaření THQ v období červenec – září hlavně GTA klon Saint’s Row pro Xbox 360 a válečná realtime strategie Company of Heroes pro PC. Špatně si však nevede ani multiplatformový titul Cars, který se právě teď dočkal vydání Xbox 360 verze a brzy dojde k vydání verze pro novou konzoli Wii od Nintenda.

Během konference s analytiky a investory, která následovala po zveřejnění výsledků hospodaření, došlo jako obvykle k představení plánů THQ na další měsíce. Díky tomu se na veřejnost dostaly informace o tom, že se majitelé akčního RPG Titan Quest dočkají do března příštího roku datadisku a fandové závodního titulu Juiced čeká během roku 2007 (zřejmě v druhé polovině) Juiced 2. Společnost THQ navíc během konference potvrdila, že hodlá daleko více využívat in-game reklam ve svých chystaných titulech, konkrétně v Juiced 2, novém MX (motokros) titulu a in-game reklam nezůstane ušetřen ani Stuntman 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama