vsadte-si-na-viteze-ms-cr-v-counter-strike
Novinka Vsaďte si na vítěze MS ČR v Counter-Strike

Vsaďte si na vítěze MS ČR v Counter-Strike

sleepless.

sleepless.

27. 9. 2006 11:03
Reklama

V dnešní době se dá sázet skutečně na všechno. Sází se na výsledky voleb, sází se na výsledky soutěží typu SuperStar, sází se na to, jak rychle skončí manželství slavných osobností, sází se prostě na všechno. Proč by se tedy nemohlo sázet i na výsledky progamingových klání, když se má obecně za to, že jde o regulérní formu sportu? Bylo jen otázkou času, kdy se konečně nějaká sázková kancelář probere a sázky na souboje v progamingových hrách do své nabídky zařadí.

Může nás tak trochu těšit, že jako první na světě tuto možnost objevila česká sázková kancelář Fortuna, která se rozhodla vypsat kursy na finále mistrovství ČR v FPS Counter-Strike, jež proběhne 9. října na brněnském výstavišti v rámci veletrhu Invex. Rozhodnutí vypsat kurzy na tuto akci však bookmakerům z Fortuny přineslo údajně dlouhé hodiny a hodiny hledání i zkoumání informací. Bylo třeba vypsat kurzy atraktivní, které by však v případě prohry sázkovou kancelář nezruinovali. Nebýt pomocné ruky od členů hráčské asociace a jiných odborníků, tak by se to zřejmě nepovedlo.

Výsledkem jsou kurzy, podle nichž má na výhru ve finále mistrovství ČR v CS největší šanci tým Skyriders. Za zveřejnění však určitě stojí i kurzy vypsané pro zbylé účastníky. Tady jsou: Skyriders 2,5:1, Defeaters 2,8:1, nEophyte.Intel 4,5:1, fu.sk SGC 5:1, BlackTrains 8:1, CZ klan 17:1, unknowN Illusion 22:1, Rescue Rangers 25:1, Candid Plantronics 30:1, X-MaRiNeS.CS 40:1, Cyber Machines 40:1, nEcro 40:1, stars.gaming 40:1, fju-gaming 70:1, Enigmatic five 70:1, Forever PLAYERs 70:1

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama