xbox-360-v-cr-kdy-a-za-kolik
Novinka Xbox 360 v ČR - kdy a za kolik?

Xbox 360 v ČR - kdy a za kolik?

sleepless.

sleepless.

30. 8. 2006 11:37
Reklama

Informace o tom, jak to bude se zahájením oficiálního prodeje konzole Xbox 360 v České Republice už jsme vám přinesli minulý týden, kdy byly ještě čerstvé z tiskovky společnosti Microsoft na Games Convention v Lipsku. Až dnes však do naší schránky dorazila oficiální tisková zpráva, kde je všechno podstatné uvedeno černé na bílém. Jelikož pro vás na nejbližší dny plánujeme článek týkající se oficiální přítomnost a budoucnosti všeho co se týká konzole Xbox 360 v ČR a současného přístupu Microsoftu k hraní vůbec, tak to vezmeme ve stručnosti.

Xbox 360 se začne v ČR (a ještě v Maďarsku, v Polsku a na Slovensku) prodávat 3. listopadu 2006 za cenu 8 999,- Kč v případě základní (Core) verze a 11 990,- Kč v případě plné (Premium) verze. Hned při launchi (v ČR) budou k dispozici známé, rok staré, tituly Project Gotham Racing 3, Kameo: Elements of Power, Perfect Dark Zero a řada dalších. Některé z nich (zřejmě jenom first-party) přitom budou ĺokalizovány do našeho rodného jazyka. Ještě před koncem roku a na začátku roku 2007 se pak objeví očekávané novinky včetně Gears of War, Crakcdown, Forza Motorsport 2, nebo Viva Pinata. Společně s konzolí a softwarem by měly být na trhu k dispozici i periferie typu bezdrátový ovladač, univerzální dálkové ovládání, Xbox 360 bezdrátový volant (od listopadu), bezdrátový headset, tradiční krytky a také Xbox Live Vision kamerka pro Xbox 360, jíž jsme v uplynulých týdnech věnovali spoustu času a prostoru.

Řekneme si o ní jenom tolik, že se v Evropě začne prodávat 6. října a k dispozici bude ve dvou verzích. Levnější verze bude kromě kamerky obsahovat jednoměsíční předplatné služby Xbox Live GOLD zdarma, sluchátka s mikrofonem a poukázky ke stažení XBLA titulů UNO a TotemBall, které kamerku podporují. Druhá verze nazvaná Xbox Live Video Chat Gold nabídne kromě kamerky, headsetu, tří XBLA her (UNO, TotemBall, Robotron) a ročního předplatného GOLD verze Xbox live, také 200 MS bodů k útratě na Xbox Live Marketplace. Vše podstatě jsme vám nyní prozradili. Podrobnosti a náš pohled na Xbox 360 v ČR vám přineseme co nevidět ve speciálním článku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama