druha-hratelna-rasa-wow-datadisku-odhalena-update
Novinka Druhá hratelná rasa WoW datadisku odhalena! (UPDATE)

Druhá hratelná rasa WoW datadisku odhalena! (UPDATE)

sleepless.

sleepless.

10. 5. 2006 22:59
Reklama

Několik milionů hráčů na celém světě se zcela jistě shodne na tom, že už řadu měsíců je nejžádanější informací na světě ta o druhé hratelné rase v chystaném datadisku World of Warcraft: The Burning Crusade. Přeci jenom ne všem se chce hrát za blood elfy. Tvůrci z Blizzardu však už od představení datadisku drží informaci o druhé hratelné rase v datadisku pod pokličkou, což samozřejmě fanoušky nutilo k někdy až absurdním spekulacím. Těm už je teď konec, protože tajemství o druhé hratelné rase v datadisku padlo. Tou rasou je draenei.

Informace pochází z článku na New York Times, který je celý věnován datadisku The Burning Crusade. Je přitom absolutně vyloučeno, aby se jednalo o falešný poplach, protože nás na tento článek dovedl link z homepage WoW. Dalším důkazem pravdivosti výše uvedené informace je samotný stánek společnosti Vivendi Games na E3, kde běží videa z datadisku, v nichž hrají ústřední roli právě příslušníci rasy draenei. Na oficiální homepage zatím žádné informace o této rase k dispozici nejsou, ale to nevadí. Nějaké informace pro neznalce tu přeci jenom máme. Draenei je jedna za tří ras obývající nový kontinent, který přinese datadisk The Burning Crusade. Jedná se o potomky eredarských démonů, kterým se také draenei nejvíce podobají. Hlavně svým hrdým postojem a drsným výrazem ve tváři. Není pochyb o tom, že se bude příznivcům Alliance nová rasa líbit. Řada z nich totiž po nepříliš kladně vypadající rase volala už celé věky.

UPDATE (11. 5. - 00:54): Na oficiálních stránkách hry se objevila nová sekce věnovaná draenei, kterou doprovází i několik screenshotů, čerstvě přidaných do naší galerie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama