informace-o-nove-podobe-projektu-paradise-city
Novinka Informace o nové podobě projektu Paradise City

Informace o nové podobě projektu Paradise City

sleepless.

sleepless.

11. 4. 2006 12:54
Reklama

Tvůrci z nezávislého dánského týmu Sirius Games se v roce 2004 představili světu (tehdy si ještě říkali MediaMobsters) s titulem Gangland, jež nabídl jen velmi průměrný mix akčních, RTS a RPG prvků. Pak se tvůrci na skoro celý rok odmlčeli, aby se v listopadu minulého roku připomněli se svým novým projektem Paradise City, který byl představen v postatě jako přímý nástupce Ganglandu. Od té doby zas uběhlo jen pár měsíců a z Paradise City je něco úplně jiného, tedy alespoň co se příběhu, settingu a postav týče. Jinak to bude skoro samé, tedy kombinace akce, RPG a tentokrát obchodní simulace. Hra je situovaná do roku 2009, kdy v centrále jedné z tajných amerických služeb, NSA padne rozhodnutí infiltrovat vedení spolku mocných osob, které si říkají Aeternitas, což v latině znamená nesmrtelní. Důvodem proč má NSA o činnost tohoto spolku takový zájem je obrovská moc jeho členů, kterým se podařilo zaujmout významná místa ve vládách 8 světových mocností, odkud mohou pohodlně určovat vývoj světového dění na politické i ekonomické scéně.

NSA to tak samozřejmě nemůže nechat a když zjistí, že hlava Aeternitas žije někde v Paradise City, tak sem vyšle svého tajného agenta, aby spolek nesmrtelných infiltroval, zjistil kdo přesně je vůdce známý pouze jako P a vetřel se do jeho přízně. Hráč se může vžít buď právě do role NSA agentky jménem Mia Xiang, nebo se z něj stane pouliční flákač a bojovník Jack Slater a třetí hratelnou postavou je obchodní magnát Boris Chekov. Počáteční výběr postavy má v případě Paradise City velký vliv na styl hry samotné. V globále však bude hráč bez ohledu na zvolenou postavu usilovat o to, aby si ve městě získal respekt, shromáždil okolo sebe armádu svých nohsledů, prosadil se v obchodní sféře, no zkrátka stal se vládcem Paradise City. Jedině tak má šanci na to, že se vetře do přízně tajemného P.

Co se herních prvků týče, bude Paradise City v singleplayer části kombinace RPG, akce a obchodní simulace, kde na hráče čekají nejenom důležitá obchodní rozhodnutí a každodenní vedení svého impéria, ale i bitky a přestřelky s konkurencí, získávání a vylepšování více než 50 schopností, podplácení úřadů, nakupování a prodej surovin, vydírání a podobně. To vše se bude odehrávat žijícím Paradise City roku 2009, kde se bude střídat den s nocí, ale i počasí. Hra dále podporuje 3D prostorový zvuk, HDR a systém skriptů pro chování NPC postav. Nechybí ani podpora realistické fyziky a multiplayeru přes LAN i internet. Hra vyjde nejdříve až za rok v březnu 2007. Nové screenshoty jsou k vidění v naší galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama