20-titulu-pro-launch-nintendo-revolution
Novinka 20 titulů pro launch Nintendo Revolution

20 titulů pro launch Nintendo Revolution

sleepless.

sleepless.

11. 4. 2006 07:10
Reklama

Bez ohledu na kvality a možnosti jakékoli konzole jsou stejně nejdůležitější hry, které jsou pro danou mašinku k dispozici. Dvojnásob to platí při zahájení prodeje dané konzole a v období, které následuje. Zcela evidentně si to uvědomuje i společnost Nintendo, která to presentovala ústy šéfa marketingu a komunikace Nintendo of America George Harrisona v rozhovoru pro magazín Game Informer. Harrison v rozhovoru prozradil, že chce mít Nintendo pro launch konzole Revolution k dispozici zhruba 20 titulů, přičemž přinejmenším jedna třetina bude od third-party společností. Zbytek bude od Nintenda.

Dvacítka titulů však bude pouze začátek. Nintendo si podle Harrisona uvědomuje, že je nesmírně důležité nabízet čerstvým majitelům konzole nové tituly během celého půlroku až roku po launchi, protože právě v tomto období  si každá konzole utváří svoji reputaci, jež se pak v dalších letech dá jen velmi obtížně změnit. Spol. Nintendo se prý poučila s chyb, které udělala v případě konzole Gamecube, kdy v prvním půl roce po launchi Gamecube nebyly k dispozici prakticky žádné nové a kvalitní tituly kromě těch launchových.

Harrison v rozhovoru pro Game Informer prozradil i to, že základní verze Reva bude nabídne nejenom speciální ovladač, ale přinejmenším alespoň jeden přídavek do druhé ruky s analogovou páčkou. Je tu též možnost, že základní verze Reva bude obsahovat dálkové ovladače dva. Tato alternativa je však v této chvíli ve stádiu posuzování. Jisté je naopak to, že hodlá Nintendo konzoli Revolution propagovat prostřednictvím názorných presentací, respektive předváděček. Nintendo si totiž myslí, že potenciální zákazníci musí možnosti Reva vidět v akci na vlastní oči.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama