nove-far-cry-instincts-tituly-jsou-gold-data-vydani
Novinka Nové Far Cry Instincts tituly jsou GOLD - data vydání

Nové Far Cry Instincts tituly jsou GOLD - data vydání

sleepless.

sleepless.

26. 3. 2006 06:20
Reklama

Majitelé konzolí Xbox a Xbox 360 budou mít už tento týden (konkrétně v pátek 31. března) možnost se znovu převtělit do kůže Jacka Carvera, aby čelili nejenom nebezpečnému prostředí tropického ostrova, ale hlavně jeho současným obyvatelům, k nimž patří trénovaní profesionální vojáci a odporné výsledky pokusů šíleného doktora Kriegera. Společnost Ubisoft totiž oznámila, že tvůrci z Ubisoft Montreal dokončili práce na titulech Far Cry Instincts Predator a Far Cry Instincts Evolution, oba dva jsou tedy GOLD a vyjdou během nadcházejícího týdne.

Far Cry Instincts Evolution je vylepšená verze původního titulu Far Cry Instincts, která majitelům konzole Xbox nabídne nový příběh, nové postavy a samozřejmě i vylepšenou audiovizuální stránku, nové multiplayer módy a herní prvky. Další informace o hře jsou k dispozici na její homepage.

Far Cry Instincts Predator je titul určený pro majitele konzole Xbox 360 a jedná se kompilaci obsahující nejenom výše uvedenou hru Far Cry Instincts Evolution, ale i původní Far Cry Instincts. Obě dvě hry budou samozřejmě upraveny tak, aby alespoň trošku využívaly možnosti konzole Xbox 360. To znamená, že nabídnou lepší audiovizuální zpracování a zbrusu novou AI. Podrobnější info o FCI Predator najdou zájemci na její domovské stránce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama