winning-eleven-10-pes-6-dalsi-info-a-prvni-screeny
Novinka Winning Eleven 10/PES 6 - další info a první screeny

Winning Eleven 10/PES 6 - další info a první screeny

sleepless.

sleepless.

23. 3. 2006 14:53
Reklama

Na včerejší první várku informací o letošním ročníku fotbálku Winning Eleven, respektive Pro Evolution Soccer nyní navazujeme několika dalšími střípky, nebo raději střepy. Už víme, že hra v Japonsku vyjde netradičně koncem dubna kvůli mistrovství světa v Německu. Víme i to, že se Seabass a jeho tým snaží hru přiblížit nováčkům skrze zautomatizování celé řady prvků včetně volby taktiky, strategie, složení základní jedenáctky a dokonce i ovládání (přihrávky, střely, parádičky, speciály a podobně). Tato automatizace řady činností však samosebou nebude povinná, ale bude to jenom jedna z mnoha voleb, které hra nabídne.

Velkých úprav se opět dočká chování rozhodčích, kteří v PES 5/WE 9 pískali skoro úplně všechno a řadě hráčů to zcela zkazilo jakýkoli požitek z hraní. Stačil jemný kontakt s protivníkem a už se kopal přímák. Tentokrát by měli být virtuální rozhodčí poněkud soudnější a pískat jenom skutečné fauly a ne zcela čisté bránění tělem. Uvidíme jestli se to podaří vychytat. Původní informace o tom, že hra nabídne plně licencovanou holandskou ligu dnes můžeme s radostí doplnit o poznámku, že se ve hře objeví i plně licencované národní týmy Argentiny, Španělska, Itálie, Anglie a Holandska. Ve výsledku jich bude jurčitě eště více, což snad bude platit i o licencovaných ligách.

O možnosti přeskočit všechna nastavení a rovnou se vrhnout na zápas už jsme hovořili včera. Provádět se to bude současným stiskem tlačítek L1 a R1 v momentě, kdy k tomu bude hráč vyzván. Novinkou bude také možnost nechat si pro zápas vygenerovat dva týmy složené z náhodně vybraných hráčů a jistých změn se dočká i Master League mód, kde bude mít hráč možnost si nastavit, jestli mu budou čutálisti stárnout, nebo ne. O International Challenge módu také určitě žádný fanda PES série doposud neslyšel a ani nemohl. Půjde totiž o další nový mód, v jehož rámci na hráče čeká regionální kvalifikace na některých z turnajů. Další informace snad přinese oficiální představení hry od Konami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama