spol-techland-potvrdila-vyvoj-sci-fi-fps-chrome
Novinka Spol. Techland potvrdila vývoj sci-fi FPS Chrome

Spol. Techland potvrdila vývoj sci-fi FPS Chrome

sleepless.

sleepless.

14. 3. 2006 07:06
Reklama

Sci-fi FPS Chrome od polského týmu Techland z roku 2003 i přes své kvality moc neprorazila, zejména za mořem v Americe. V Evropě si však nevedla zas tak špatně, takže se tvůrci rozhodli už na počátku roku 2005, že začnou pracovat na Chrome 2. Práce na tomto titulu však skutečně začaly až na počátku letošního roku, což nyní oficiálně potvrdil CEO Techlandu Pawel Marchewka. Vývoj Chrome 2 nyní podle něj nabere daleko větší rychlost, protože se mu bude moci věnovat větší počet vývojářů, které už spol. Techland nebude potřebovat při dokončování dalšího FPS titulu Call of Juarez, jehož vývoj se právě přehoupnul do beta fáze.

Co se samotného vývoje Chrome 2 týče, tak si prý zatím tvůrci pohrávají s různými nápady převzatými s komiksů, knih a sci-fi filmů. Ve většině případů prý jde o koncepty, které doposud buď nebyly v žádné hře použity, nebo použity byly, ale ne s úspěchem. Výsledky prvních experimentů jsou prý velmi slibné a FPS Chromě 2 by prý mohla v žánru her se sci-fi tématikou znamenat takovou malou revoluci. To však tvůrci na začátku vývoje říkají pokaždé. Každopádně se prý hráči mohou těšit na zbrus nový herní zážitek a originální hratelnost.

Konkrétních informací týkajících se obsahu zatím logicky k dispozici mnoho není. Jisté je pouze to, že hra nabídne příběhovou singleplayer kampaň, multiplayer s podporou až pro 64 hráčů, bude postavena na poslední verzi (interně vyvinutého) Chrome enginu a bude se vyvíjet pro PC i next-gen konzole. Termín vydání, byť přibližný, si zatím ani sami tvůrci nedovolili odhadnout, natožpak stanovit. Dalších informací o Chrome 2 se příznivci prvního titulu dočkají v následujících měsících na stránkách www.chromethegame.com and www.techland.pl/en.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama