oficialni-info-o-akcnim-mmorpg-dungeon-runners
Novinka Oficiální info o akčním MMORPG Dungeon Runners

Oficiální info o akčním MMORPG Dungeon Runners

sleepless.

sleepless.

14. 3. 2006 08:51
Reklama

Koncem února se objevily první informace a ukázky z akčního MMORPG titulu Dungeon Runners od společnosti NCSoft. Tehdy zveřejněné informace však nejenom že nebyly oficiální, ale ani přehnaně konkrétní. Nyní už je tomu jinak. Společnost NCSoft spustila tak trošku překvapivě zcela v tichosti oficiální evropskou homepage Dungeon Runners, kde jsou k dispozici nejenom nové screenshoty, ale také oficiální popis hry a noticka o tom, že už od 14. dubna se budou všichni zájemci moci přihlásit k účasti v uzavřeném betatestu. Teď už ale ony konkrétní informace o hře, na něž už nějaký ten týden čekáme.

Dungeon Runners je akční MMORPG, které na první pohled připomíná Dungeon Siege, nebo Diablo a nabízí hráčům možnost vyrazit s vlastnoručně vytvořeným hrdinou do zajímavého fantasy světa plného magie, dobrodružství a teroru. Struktura hry není nijak komplikovaná. Hráč buď sám, nebo společně se skupinou kamarádů, absolvuje jednotlivé questy, vylepšuje své statistiky, získává nové dovednosti i schopnosti, sbírá mocné předměty, nakupuje zbraně i další vybavení, vylepšuje svoji pověst, získává si respekt dalších hráčů a hlavně se baví. V zásadě se tedy jedná o klasické akční RPG, rozšířené o prvky z MMORPG titulů, jako je možnost setkávat se s dalšími dobrodruhy na k tomu určených veřejných místech, odkud pak hráč sám, nebo v partě vyráží na akci do instancovaného dungeonu, který je vygenerován jenom pro něj, nebo pro ně jedná-li se o partu.

V základu bude na hráče čekat celkem 50 různě dlouhých misí v odlišných interiérech i exteriérech s řadou hlavních i dílčích úkolů a spoustou monster. Každá mise bude mít nejenom svůj vlastní uzavřený příběh, ale nabídne hráči možnost odhalit fakta a informace týkající se příběhu globálního, jež se bude vyvíjet společně s tím, jak budou tvůrci hru obohacovat o nové mapy, nepřátele, zbraně, předměty, questy a další prvky. Dungeon Runners bude MMORPG titul určený jak pro hráče co si chtějí na půl hodinky odběhnout z reálného světa, tak pro ty co jsou u her zvyklí trávit hodiny. Jednotlivé mise se totiž budou lišit nejenom svojí náročností, ale i délkou. Dokončení některých z nich tak bude trvat čtvrt hodiny, zatímco na konec jiné se bude hráč propracovávat řadu hodin.  Další informace o hře jsou k dispozici na v tajnosti spuštěné homepage, kde je kromě jiného nabízena též možnost zaregistrovat se k odběru hry se týkajících nových informací. Bližší představení hry by mělo podle poutáku na homepage proběhnout během E3 2006.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama