race-driver-2006-vylepsena-toca-2-jen-pro-amiky
Novinka Race Driver 2006 - vylepšená TOCA 2 jen pro Amíky

Race Driver 2006 - vylepšená TOCA 2 jen pro Amíky

sleepless.

sleepless.

13. 3. 2006 10:29
Reklama

Na podzim minulého roku se majitelé handheldu Sony PSP v Evropě dočkali vydání velmi dobré konverze titulu TOCA Race Driver 2 z PS2. Hra však vyšla pouze v Evropě a do USA se nikdy nedostala, což se vzhledem k jejím kvalitám americkým majitelům PSP moc nelíbilo. Společnost Codemasters tedy vyslyšela jejich nářky a rozhodla se PSP titul TOCA Race Driver 2 za mořem vydat. Usmyslela si však, že jej poněkud upraví, obohatí o nový obsah i prvky a změní jeho název na Race Driver 2006. Hra by měla vyjít už na počátku května, samozřejmě pouze za mořem v USA. Vzhledem k tomu, že však nejsou PSP hry nijak regionálně omezeny, tak mohou o koupi Race Driver 2006 uvažovat i hráči v Evropě. Pro případné zájemce tu nyní máme trochu informací a sadu screenshotů.

Race Driver 2006 nabídne v základu skoro to samé co PSP verze TOCA Race Driver 2. K dispozici tak bude nejenom hlavní kariérní mód včetně povedeným CG filmečků, ale také mezinárodní šampionát a módy Time Trial a Free Race. Právě dva posledně jmenované budou navíc v RD 2006 blíže neuvedeným způsobem vylepšeny oproti TRD2. Nechybí samozřejmě ani podpora místního (LAN) multiplayeru až pro 12 hráčů v několika módech. RD 2006 nabídne oproti TRD2 více než 10 nových mezinárodních tratí (Nashville, Shanghai), čímž se jejich celkový počet ve hře přehoupne přes 60. Stejné je to i s vozidly, kterých bude ve hře dispozici přes 50, přičemž RD 2006 do hry přidá hned několik nových kousků včetně Buick Gran Sport 455, Pontiac Firebird Formula 400, Dodge Charger, Gemballa GTR 750 EVO, Koenig GT a Koenig GTD.

Race Driver 2006 dále nabídne reálnou fyziku i jízdní model všech vozidel a hlavně přes 15 zcela odlišných druhů závodních podniků včetně GT Sports Car Racing, Street Racing, DTM, V8 Supercars, Global GT Lights, Rally Cross, Formula Ford, Open Wheel Grand Prix, Classic Car Racing, Super Truck, Stockcar Oval Racing, Ice-Racing, Convertible Racing, Performance Car a dalších. Jak už je výše uvedeno tak Race Driver 2006 vyjde v USA letos v květnu. Pár nových ukázek je k vidění za tímto odkazem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama