oficialni-informace-o-ps3-uz-pristi-tyden
Novinka Oficiální informace o PS3 už příští týden?

Oficiální informace o PS3 už příští týden?

sleepless.

sleepless.

10. 3. 2006 15:16 1
Reklama

Jakoby spekulací týkajících se konzole PlayStation 3 a jejího příchodu nebylo dost, tak se nyní objevila další. Společnost Sony možná příští týden zveřejní "nějaké" konkrétní informace týkající se PS3. Je to možné, nebo se jedná o hloupost? Těžko říci. Informace o tom, že Sony na své tiskovce naplánované na 15. březen, prozradí nějaké podrobnosti o PS3, pochází z úst prezidenta KOEI (Kiyoshi Komatsu). Ani on však nebyl schopen blíže specifikovat o jaké informace by se ze strany Sony mělo jednat. I kdyby to však věděl, tak to říci nemůže. Sony si všechny co něco o PS3 ví pečlivě zavázala mlčenlivostí.

Tvrzení, respektive spekulaci šéfa KOEI však potvrzuje blíže nespecifikovaný zdroj ze Sony Europe, který pro GamesIndustry.biz potvrdil, že společnost Sony chystá na příští týden nějaké důležité oznámení. Onen zdroj však odmítl poskytnout další informace, takže je těžké říci, jestli se to důležité oznámení bude týkat PS3, nebo něčeho úplně jiného. Podle GamesIndustry.biz by bylo ze strany Sony logické prozradit něco málo o PS3 už příští týden, protože by se tím otevřela cesta pro zveřejnění dalších informací během GDC 2006, s čím se tak nějak obecně počítá už delší dobu. Zda-li se tato úvaha ukáže jako správná se uvidí už za týden 15. března. Rozhodně však bude lepší si dopředu nic nenamlouvat. Logika a Sony, to ve většině případů nejde dohromady.

Zmínku si zaslouží ještě jedna informace, která pochází z čínské sajty Mydrivers a týká se společnosti COOMPEQ z Tchaj-wanu, jež pro Sony vyrábí součástky pro handheld Sony PSP. Podle nejmenovaného zdroje z této společnosti se prý začnou tištěné spoje pro různé části základní desky PS3 vyrábět nejdříve až na přelomu června a července. Pokud je to pravda, tak si od toho lze odvodit, kdy by mohla začít samotná montáž konzolí (druhá polovina léta) a kdy by se pak konzole PS3 mohla objevit na trhu (podzim).


 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama