exanimus-novy-mmo-titul-o-stretu-lidi-a-zombies
Novinka Exanimus - nový MMO titul o střetu lidí a zombies

Exanimus - nový MMO titul o střetu lidí a zombies

sleepless.

sleepless.

10. 3. 2006 12:55
Reklama

"Když nejsme schopni přijít s originálním konceptem, tak to aspoň hodíme do neobvyklého settingu, ať jsme aspoň v něčem jiní", řekli si tvůrci z týmu Thinking Man Studios, když spřádali plány na svůj zamýšlený MMO titul. Jak si usmysleli, tak i udělali. MMO titul dostal název Exanimus (v latině to znamená bez života) a půjde v něm o střet lidí a zombies, což je na MMO titul docela neobvyklé. Skutečnost je však taková, že v této době už je cokoli lepší než další hra plná stejně vypadajících elfů, trpaslíků, orků a podobně fantasy havěti (niv ve zlém). Vývoj Exanimus začal teprve nedávno, takže se hra nachází ve fázi předprodukce. K dispozici tudíž nejsou žádné obrazové materiály. Díky bohu za to, že tvůrci spustili provizorní homepage s několika informacemi a FAQem.

Z dostupného infa vyplývá, že Exanimus bude koncepčně víceméně tradiční MMO titul odehrávající se světě, kde mrtví žijí a baví se pojídáním mozků těch skutečně živých. Většina světové populace už tak patří k živým nemrtvým (zombies) a snaží se do svých řad dostat i zbytky přežívající živáčků, které jsou roztroušeny v malých komunitách po celém světě. Hráč bude mít šanci přidat se buď na stranu zombies, nebo na stranu lidí, ale bez ohledu na svoji volbu jej čeká hraní v temném, hororovém a vizuálně intenzivním prostředí.

Za hraní se budou jako obvykle platit tradiční měsíční poplatky, které by měly být na úrovni poplatků u ostatních současných MMO titulů. Hra však bude kvůli své tématice určena pouze pro osoby straší 18 let. Co se herních prvků týče, tak tvůrci plánují globální příběh se spoustou samostatných událostí, podporována bude tvorba spolků, chybět nebude jak PvE, tak PvP obsah a v plánu je dokonce implementace řemeslné činnosti. Další informace a snad také ukázky budou k dispozici během dalších měsíců, jak bude vývoj hry postupovat skrze jednotlivé fáze až k úplnému konci. Ten je však ještě několik let vzdálen. Jakmile se o Exanimus dozvíme něco nového, tak se okamžitě ozveme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama