doplnujici-informace-o-star-trek-legacy-screeny
Novinka Doplňující informace o Star Trek: Legacy + screeny

Doplňující informace o Star Trek: Legacy + screeny

sleepless.

sleepless.

10. 3. 2006 09:17
Reklama

Společnost Bethesda Softworks má sice drtivá většina fanoušků spojenou s kultovní RPG sérií The Elder Scrolls. Pravda je však taková, že Bethesda už dlouho funguje také jako vydavatelská společnost, která má za poslední roky na triku hned několik kvalitních titulů (např. Pirates of the Caribbean, Call of Cthulhu:
Dark Corners of the Earth). Ve své vydavatelské činnosti bude Bethesda pokračovat samozřejmě i nadále a jedním z titulů, které ještě letos uvede na trh bude vesmírná simulace/strategie Star Trek: Legacy pro PC a konzoli Xbox 360, kterou v současné době vytváří lidé z týmu Mad Doc Software (ST Armada II, Empire Earth II + datadisk, Dungeon Siege Datadisk a další).

Star Trek: Legacy je vesmírná bojová simulace, jež pokrývá celý Star Trek brand a nabízí hráči roli admirála, který povede své nepočetné letky k vítězstvím v masivních vesmírných bitvách. Hráč musí jako admirál obstarat výběr lodí pro letku, vybavit lodě a samozřejmě i je osadi kapitány, protože bez nich by byla všechna plavidla jenom shlukem šrotu. Hra je navržena tak, aby nabídla kompletní zážitek z taktikou prošpikovaného boje, během nějž musí hráč činit mnohá strategicky důležitá rozhodnutí a nezapomínat při tom na komplexní management vlastní lodi i celé letky.

Všechny bitvy se odehrávají na dynamických 3D vesmírných bojištích, jež jsou zpracovány s citem pro detail včetně hvězd, měsíců, mlhoviny, asteroidů a podobných prvků. Navigace v takovém prostoru by tedy byla docela složitá. Tvůrci však na to údajně mysleli a zapracovali na systému uživatelsky příjemného ovládání. Star Trek: Legacy obsahuje single i multiplayer prvek. Singleplayer kampaň za Federaci pokrývá 3 epochy (Enterprise, The Original Series, The Next Generation), zatímco robustní multiplayer s plnou podporou Xbox Live nabízí hned několik herních módů a podporu statistik, žebříčků a podobně. Hra nabídne více než 60 lodí, které si mezi sebe rozdělí čtyři hratelné rasy. Všechny jsou vytvořeny podle původních seriálových předloh a v boji na nic bude vidět každý škrábanec, nemluvě o mocných výbuších, což je zásluha detailního zpracování a speciálního modelu poškození. To je o Star Trek: Legacy na chvilku všechno. Hned jak se objeví nové info, tak se ozveme. Zatím jsou k dispozici nové screeny v naší galerii.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama