datum-vydani-the-plan-nove-info-a-screeny
Novinka Datum vydání The Plan - nové info a screeny

Datum vydání The Plan - nové info a screeny

sleepless.

sleepless.

10. 3. 2006 16:46
Reklama

Zlodějskou akční adventure The Plan od EKO Software představila společnost Monte Cristo Games  před necelým rokem v průběhu E3 2005. Až na pár dalších updatů v průběhu roku však o ní bylo ticho až do dnešního dne. Nová vydavatelská společnost Ghostlight totiž až dnes oznámila, že to bude právě ona, která vydá PS2 verzi výše zmíněného titulu The Plan doma v Anglii a v několika dalších zemích Evropy už 24. března. To je samozřejmě moc pěkné, ale otázka zní, copak se stalo s dalšími verzemi hry? Měla totiž podle původních informací vyjít nejenom na PS2, ale i na PC a Xboxu. Je možné, že PC a Xbox verzi hry bude vydávat někdo jiný, ale nejeví se to jako zrovna ta nejpravděpodobnější alternativa. Spíše to vypadá, že kromě PS2 byly všecky další verze zrušeny. No uvidíme. Teď jsou tu pro všechny zájemce aktuální informace o PS2 verzi The Plan a nechybí ani pár screenshotů.

The Plan je zlodějská akce se stealth prvky, která hráči nabízí možnost ovládat v jeden okamžik tři postavy. Umožňuje to rozdělení obrazovky na tři části, mezi nimiž se hráč může volně přepínat a docílit tak efektivní koordinace činnosti všech tří postav. Hlavním hrdinou The Plan je Robert Taylor. Jde o mezinárodně uznávaného profesionálního zloděje, který kdysi tvořil perfektní partnerskou dvojici s chlapíkem jménem Stephen Foster. Během jedné akce před pěti lety však Fostera popadl záchvat chamtivosti, zradil své přátele a sám shrábl tučnou odměnu za náročnou loupež obrazů pro mafii.

Nyní však přišel čas odplaty, kterou si Robert Taylor nenechá ujít. Najme si tým spolehlivých specialistů, který (kromě dalších postav) tvoří profesionální zloděj Alan Siegel, machr na různá udělátka a zařízení, dále Bernie Stanton a také Fosterova bývalá milenka Valerie Carrera. Tento tým má před sebou sérii obtížných misí, v nichž musí dokázat své schopnosti, aby se nakonec mohl postavit tváří v tvář zrádnému Fosterovi a vrátit mu jeho podfuk i s úroky. Krást se bude v celé řadě známých muzeí i galerií v Los Angeles, Praze, Londýně, ale i v jedoucím vlaku a na dalších zajímavých místech. Misí je k dispozici celkem 13 a hratelných postav 7. Náplň misí je variabilní a splnění daného cíle závisí na preferencích a schopnostech hráče. Může volit tichý způsob s využitím celé řady zlodějských hraček, nebo se vyzbrojit až po zuby a cestu k obrazům i diamantu si prostřílet. Hlavní dodržení plánu a splnění mise.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama