codies-predstavuji-micro-machines-v4-info-screeny
Novinka Codies představují Micro Machines V4 - info, screeny

Codies představují Micro Machines V4 - info, screeny

sleepless.

sleepless.

10. 3. 2006 10:31
Reklama

Informace o tom, že se připravuje další Micro Machines titul vyšla najevo již koncem února, kdy se v manuálu MMORPG titulu RF Online objevila reklama na Micro Machines V4. Jakmile se tato informace rozšířila po webu, tak společnost Codemasters přislíbila, že hru v krátké době představí oficiálně. Nakonec to sice trvalo trošku déle, ale čas konečně nazrál a oficiální představení multiplatformového titulu Micro Machines V4 je konečně tady. MMV4 je další díl v sérii, která si svůj pobyt na vrcholu veřejné popularity užila na konci minulého století. Posledních pár let se však drží spíše v ústraní, což se pokusí změnit společnost Codemasters, která si po několika letech opět pořídila licenci od spol. Hasbro a uvede Micro Machines V4 na trh.

Codies budou předstírat, že nikdy nevyšlo k vydání Micro Machines titulu od ATARI v roce 2002 a propagují aktuální MMV4 jako pokračování svého multiplatformového hitu Micro Machines V3 z roku 1997. Vývoj MMV4 mají na starosti tvůrci z velezkušeného týmu Supersonic Software, kteří mají kromě jiného na triku závodní tituly Micro Machines 2: Turbo Tournament, Micro Machines: Military, Circuit Breakers, Antz Extreme Racing, přičemž naposledy vyprodukovali nedoceněný titul Mashed. S tvorbou her ve stylu MM tedy mají hodně velké zkušenosti, které se jim budou určitě hodit. Příznivci MM série se tak mohou těšit na tradiční Micro Machines závodění, jež se bude odehrávat na široké paletě originálních i z minulých dílů dobře známých tratí jako je koupelna, ranní stůl při snídani, zahrada, kulečníkový stůl, chemická laboratoř, střecha, stoka, muzeum, supermarket, farma a spoustě dalších.

Každá trať nabídne vedle odlišného designu také řadu specifických pastí, které bude kvůli poražení soupeřů nutné využívat společně s celou řádkou zbraní a power-upů, mezi nimiž nebude zcela určitě chybět ani legendární kladivo. Široké nabídce tratí bude samozřejmě odpovídat i stejně velkorysá nabídka roztomile malých vozidel různých kategorií včetně lodí, formulí, náklaďáků, sportovních vozů, pick-upů, sériově vyráběných vozů, 4x4, džípů a dalších. Hra nabídne dostatek obsahu v singlu i v multiplayeru, díky němuž se vlastně celé série stala tak populární. Hra vyjde na PC, PS2, PSP a DS letos v létě a zatím jsou kromě výše uvedených informací tyto screenshoty – z DS, PSP a PS2 verze.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama