status-update-max-payne-a-am-mcgee-s-alice-filmu
Novinka Status update Max Payne a Am. McGee's Alice filmů

Status update Max Payne a Am. McGee's Alice filmů

sleepless.

sleepless.

9. 2. 2006 10:29
Reklama

Světu filmových adaptací populárních her v současné době vládne Uwe Boll a jeho nesmělé studentské pokusy. Naštěstí ne na dlouho. Už v dubnu se totiž v kinech objeví velmi slibně se jevící film podle videoherní série Silent Hill, kterému byla dopřána nejenom špičková produkce, ale hlavně dohled samotné společnosti Konami, respektive tvůrců Silent Hill mythosu a konceptu. Někde v dáli se pak navíc začínají rýsovat filmové adaptace titulů Max Payne a American McGee's Alice, které byly představeny už před docela dlouhou dobou. Ani o jednom ze dvou posledně jmenovaných projektů se už dlouho v žádné souvislosti nemluvilo, takže mohl leckdo nabýt dojmu, že se ztratily někde na cestě a do cíle už nikdy nedojdou. Opak je naštěstí pravdou. Produkční společnost Collision Entertainment na obou dvou filmech pracuje a pokud půjde vše dle aktuálního plánu, tak se v kinech objeví během roku 2007.

Poněkud dále se v současné chvíli nachází produkce filmu podle akční adventure American McGee's Alice, pro nějž už je nějakou dobu hotový scénář a už od června 2005 je známo i obsazení hlavní role Alice, kterou převezme Sarah Michelle Gellar známá z TV seriálu Buffy the Vampire Slayer. Do režisérského křesla tohoto filmu byl také už před nějakým tím měsícem usazen Marcus Nispel, jehož styl si mohou zájemci omrknout ve snímku Texas Chainsaw Massacre z roku 2003. Natáčení American McGee's Alice filmu by mělo začít letos v létě s rozpočtem mezi 40 – 50 miliony dolarů a uvedení hotového snímku do kin je naplánována na rok 2007.

Filmová adaptace kultovní 3D akce May Payne se nachází ve stádiu příprav. Zatím ještě není k dispozici ani scénář, který by měl být dokončen někdy v květnu. Natáčení by pak mělo odstartovat na začátku příštího roku pod vedením v této chvíli neznámého režiséra. Oznámeno zatím nebylo ani obsazení hlavních rolí. Společnost Collision Entertainment však hodlá za film utratit klidně i 100 milionů dolarů, takže by si snad mohlo dovolit skutečné herce a ne jenom solidně vypadající loutky bez špetky hereckého talentu, které si pro svoje fláky s oblibou vybírá mistr Boll.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama