g1-jockey-4-dalsi-dil-v-dostihove-serii-od-koei
Novinka G1 Jockey 4 - další díl v dostihové sérii od Koei

G1 Jockey 4 - další díl v dostihové sérii od Koei

sleepless.

sleepless.

1. 2. 2006 08:18
Reklama

Série dostihových titulů G1 Jockey od Koei nepatří k těm, po níž by šílely davy hráčů po celém světě, ale i přesto patří v portfoliu výše uvedené společnosti k těm nejvýdělečnějším. Každé vydání nového dílu znamená pro Koei pořádnou finanční injekci, což je způsobeno tím, že si G1 Jockey sérii oblíbila dosti početná skupina lidí, kteří mají rádi vše co se točí okolo koníčků a dostihových závodů. Chystané vydání titulu G1 Jockey 4 je tak přinejmenším v Anglii docela velkou událostí. Společnost Koei navíc letos využije dostihového šílenství, které se každoročně rozpoutává před jedním z nejslavnějších dostihových závodů, Velkou národní.

G1 Jockey 4 nabídne všem zájemcům nabídne možnost převzít roli začínající žokeje, na něhož čeká nejenom řada dramatických závodů, ale i postupné vylepšování vlastních schopností a také stále lepší koně a prestižnější závody. To však jen za předpokladu, že se mu bude v závodech dařit a bude se pravidelně umisťovat na předních místech, což jej dostane do hledáčku majitelů prestižních dostihových stájí i pořadatelů dostihových závodů. O úspěších hráče a jeho posunování na virtuálním žebříčku žokejů bude rozhodovat zbrusu nový systém, který bude počítat nejenom s výsledky dostihů, ale i s reputací. Další novinkou oproti předchozím dílům je možnost pěstovat koně a následně z nich prostřednictvím odpovídajícího tréninku vychovávat dostihové šampióny.

Pro ty co se se sérií G1 Jockey setkají letos vůbec poprvé tvůrci do hry implementovali tutoriál, který během několika kompletních sezón naučí začínajícího hráče všemu co bude potřebovat, aby po započetí nové hry mohl sám bez cizí pomoci bojovat o mety nejvyšší. Když někoho přestane bavit soupeření s AI, může přizvat kamaráda a rozdat si to s ním přímo na závodní dráze ve splitscreen závodě, během něhož dojde na použití speciálního add-onu pro PS2 ovladač, který by měl hráč nabídnou větší kontrolu nad koněm během závodu. Příznivci koníčků nechť s vydáním hry počítají v posledních dnech května a zatím jim je v naší galerii k dispozici sada obrázků, ale i ukázek výše uvedeného add-onu pro PS2 ovladač.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama