predstaveni-mmorpg-stargate-worlds
Novinka Představení MMORPG Stargate Worlds

Představení MMORPG Stargate Worlds

sleepless.

sleepless.

31. 1. 2006 17:24 4
Reklama

Fanoušci seriálů Stargate SG-1 a Stargate Atlantis jsou určitě ještě pořád smutní ze zrušení FPS Stargate SG-1: Alliance, ale dnešní informace by jim zase měla špatnou náladu zpravit. Společnost Cheyenne Mountain Entertainment dnes totiž oznámila, že už v září minulého roku navázala spolupráci se společností MGM a zajistila si tak potřebná práva a licence na tvorbu MMORPG titulu Stargate Worlds. Jinými slovy a zcela polopatě. Fanoušci Stargate budou mít konečně svůj vlastní persistentní svět, v němž budou moci virtuálně zrealizovat všechno, o čem se jim musí při náruživém sledování jednotlivých řad Stargate nutně zdát každou noc. V současné době se vývoj Stargate Worlds nachází ve fázi předprodukce, takže cesta ke spuštění bude trvat ještě několik let.

Stargate Worlds hráči nabídne možnost přidat se k týmu vědců, nebo vojáků a vydat se skrze hvězdnou bránu do řady fantastických světů v celé galaxii a ještě dál. Hráči budou moci utvářet aliance, obchodovat, vyšetřovat pradávná tajemství i záhady a bránit zemi proti nepřátelským silám (Goa'uld, Ori) v rámci jednoho velkého persistentního světa. Souboje budou upraveny tak, aby se v nich mohli utkávat hráči a NPC postavy vybavené rozdílnými typy zbraní a zároveň při nich mohli využívat terén ke krytí. Hráči budou moci utvářet jednotky, jejichž členy se však budou moci stát i boti pokud nebude dostatek kamarádů. Každá z jednotek přitom bude mít svého velitele, jež bude v soubojích určovat cíle a bude rozhodovat i o přijetí dalšího questu.

V základu si hráči budou moci vybrat jestli se postaví na stranu dobra (SGC), nebo zla (System Lords). Pak už se bude postava vyvíjet podle toho, které schopnosti a dovednosti jí hráč v rámci několika základních tříd (Research, Combat Marine, Medical, Scientific, Diplomatic, Engineering, Archeological, Exploration) přiřadí. Hra nabídne i PVP souboje, které však bude možné praktikovat pouze mezi dvěma znepřátelenými aliancemi. Souboje se budou odehrávat na celé řadě k tomu určených světů, přičemž na vítěze těchto soubojů čeká odemknutí speciálního obsahu. Občas však bude nutné překonat vzájemnou nevraživost mezi aliancemi a spolupracovat při obraně proti velkým hrozbám typu Ori. Hra je postavena na interně vyvinuté technologii, která je postavena na užití Shader Modelu 3.0 a nabídne možnost hraní na low-end i high-end PC, podporu normal mappingu, bump-mappingu, pixel shaderů, dynamického osvětlení a dalších prvků. Fanoušci všeho co se týká Stargate tak zase mají o čem básnit.  Další info je zatím k dispozici na homepage týmu Cheyenne Mountain Entertainment.


 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama