hard-truck-apocalypse-budoucnost-podle-rusu
Novinka Hard Truck: Apocalypse - budoucnost podle rusů

Hard Truck: Apocalypse - budoucnost podle rusů

sleepless.

sleepless.

16. 1. 2006 10:41
Reklama

Rozjetá ruská společnost Nival Interactive (Night Watch, Heroes of Might and Magic 5, Silent Storm brand a další) spolkla před pár měsíci ruský tým Targem (Battle Mages, BM: Sign of Darkness) a spolu s tím získala i velmi slibný titul Hard Truck: Apocalypse, který hráče zavede na Zemi, jež si prodělala velkou pohromu. Dle očekávání je Hard Truck: Apocalypse kombinace RPG a automobilové akce zasazená do roku 223 po Velké Pohromě. Svět, který známe dnes, už v té době neexistuje a to zejména (ne však výhradně) díky oné Velké Pohromě, kdy během několika desítek minut zmizela z povrchu zemského prakticky veškerá lidská populace.

Ti co přežili se museli přizpůsobit novým podmínkám. Vznikla nová města spojená pouze několika cestami, které jsou samozřejmě pod kontrolou celé řady zločineckých klanů, jež zde odchytávají osamocené cestovala i karavany, aby je oloupili nejenom o všechen majetek, ale často i o holý život. Jediný, kdo se těmto novodobým gangsterům dokáže postavit jsou řidiči obrněných vozidel. Hráč přebírá roli jednoho z těchto řidičů a kromě boje proti gangsterům se vydává mimo cesty a snaží se objevit tajemství zaniklé civilizace.

Obrněné vozidlo je pro řidiče domovem i jediným majetkem, který se navíc stará o jeho přežití. Je tedy nesmírně důležité nezapomínat na jeho neustále vylepšování a vyzbrojování lepšími zbraněmi. Nic ovšem není zadarmo. Hráč tedy musí plnit různé úkoly, aby za ně získával peníze, nebo přímo zbraně a lepší vybavení pro svého kovového miláčka. Všechny výše uvedené informace vypadají velice slibně, stejně jako hra samotná na nových screenshotech v naší galerii. Zatím bohužel není známo datum vydání a dokonce ani zevrubný termín. Ten poslední byl stanoven na čtvrtý kvartál roku 2005, což už jaksi není aktuální. Všichni zájemci o Hard Truck: Apocalypse tak musí (stejně jako já) čekat, než se společnost Buka rozhoupe a nějaký termín ze sebe vymáčkne.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama