dancing-stage-unleashed-3-tancujeme-s-konami
Novinka Dancing Stage Unleashed 3 - tancujeme s Konami

Dancing Stage Unleashed 3 - tancujeme s Konami

sleepless.

sleepless.

16. 1. 2006 09:49
Reklama

Populární taneční série Dancing Stage od Konami si to v březnu tohoto roku přihasí v podobě titulu Dancing Stage Unleashed 3 do Evropy a majitelům konzole Xbox přinese oproti předchozím dílům docela slušnou řádku změn a hlavně nový obsah, což platí jak o herních módech, tak o písničkách. Základní koncept Dancing Stage titulů zůstane ve třetím díle zachován. Hráč bude na speciální taneční podložce skákat na šipky, které mu hra nadiriguje na obrazovce a do rytmu k tomu bude hrát jedna z více než 20 nových a docela aktuálních písniček mezi nimiž nechybí provařené hity (bolehlavy) minulého roku jako I Like the Way You Move od Bodyrockers, Oh My Gosh od Basement Jaxx, Wake Me Up od Girls Aloud, House of Fun od Madness, nebo Rockafella Skank od FatBoy Slim.

Audiovizuální presentace hry samozřejmě nespočívá pouze v přehrávání písničky a zobrazování šipek na obrazovce. Všechno je stylizováno do podoby efektní taneční show a hráči s rajtováním po šipkách na podložce pomáhají on-screen tanečnice a tanečníci, kteří se samozřejmě na rozdíl od hráče vlní a hopsají zcela bezchybně. V show nemůže chybět ani nejméně oblíbená osoba, kterou je porotce, jež výkon hráče nakonec slovně zhodnotí. Specialitou Xbox verze Dancing Stage Unleashed 3 je zbrusu nových Quest mód, který sami tvůrci považují za epický, což ve spojení s tancováním a popovou muzikou zní hodně, jak to říci a neurazit, "netradičně". Hráč je v Quest módu pozván aby si postupně zatančil v 60 amerických městech a pokusil si vybudovat pověst ultimátního tanečníka show Dancing Stage. Pokud se bude hráči dařit a bude v každém městě dosahovat alespoň mírně nadprůměrných výsledků, tak mu poroste reputace, jež s ním bude cestovat do města k městu. V tomto případě platí, že čím větší bude reputace, tak tím více diváků se na hráčovu show přijde podívat, což bude samozřejmě reflektováno počtem diváků na obrazovce a novými výzvami k tanečnímu souboji.

Zmínku zaslouží i návrat módu Jukebox, který se moc nedá nazvat herním, jelikož hráčům nabízí jen možnost poskládat si z ve hře obsažených songů vlastní playlist a pak se až do omrzení koukat na doprovodná videa. Na konec zbývá zmínit pro mnoho nevýznamnější prvek Dancing Stage Unleashed 3, kterým je podpora multiplayeru skrze Xbox Live. Teď už nezbude než zájemce o DSU 3 odkázat do naší galerie pro pár screenshotů a ještě jednou můžeme připomenout, že hra vyjde v Evropě v březnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama