bf2-booster-packy-a-patch-v1-2-info-a-screeny
Novinka BF2 Booster Packy a patch v1.2 - info a screeny

BF2 Booster Packy a patch v1.2 - info a screeny

sleepless.

sleepless.

12. 1. 2006 12:03
Reklama

Koncem roku 2005 vyšlo najevo, že chystaný druhý datadisk pro PC FPS Battlefield 2 byl zrušen a místo něj se majitelé hry dočkají v následujících měsících menších expansionů, tzv. Booster Packů. Natrvalo dlouho a  oba dva BF 2 booster packy byly nyní představeny i když v případě jednoho z nich je zatím znám pouze název. První BF 2 Booster Pack nazvaný Battlefield 2: Euro Force bude majitelům BF2 k dispozici už od 8. února, zatímco druhý dostal název  Battlefield 2: Armored Fury a k dispozici bude od 28. března. Oba dva budou dostupné výhradně skrze EA downloader a zájemci za ně zaplatí 9.99 Euro.

Booster Pack Battlefield 2: Euro Force hráčům přinese možnost využít nové jednotky evropských armád v boji proti Číňanům a blízkovýchodní koalici na nových asijských mapách. Euro Force konkrétně přinese 3 nové mapy (Operation Smoke Screen, Taraba Quarry, Great Wall),  4 nové bojové prostředky (tank Leopard 2A6, tank Challenger 2, stíhačka Eurofighter Typhoon T1, útočná helikoptéra Eurocopter Tager HAP), 7 nových zbraní (HK53A3, Famas, SA80 L85A2, SA80 L85A2 with UGL (AG-36), HK21, Benelli M4, P90, L96A1), 1 novou armádu (Evropská Unie) a 1 nové ocenění (medaile EU za speciální služby).

Booster Pack Battlefield 2: Armored Fury uvede do hry boje větších mechanizovaných jednotek, pro něž budou jako dělané 3 nové mapy Midnight Sun, Operation Harvest a Operation Road Rage. S ohledem na tuto informaci je jenom logické, že Booster Pack přinese dvě nové třídy bojových prostředků - průzkumné helikoptéry a další druh útočných stíhaček. Součástí posledního BF2 newsletteru bylo i představení obsahu chystaného patche v1.2, který právě prochází fází betatestu a měl by být široké veřejnosti k dispozici velmi brzy. Patch v1.2 přinese kromě jiného změnu maximálního množství střel, které budou moci nést helikoptéry, změnu dostřelu TV naváděných střel, snížení hit pointů u všech vzdušných jednotek, úpravu zaměřování AA střel, úpravu vlastností řady zbraní a další novinky podobného ražení. Další informace jsou k dispozici na homepage.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama