predstaveni-xbox-zavodu-monster-4x4-world-circuit
Novinka Představení Xbox závodů Monster 4x4 World Circuit

Představení Xbox závodů Monster 4x4 World Circuit

sleepless.

sleepless.

11. 1. 2006 12:06
Reklama

Situace ohledně nových her pro Xbox není po zahájení prodeje nástupnické konzole Xbox 360 nijak růžová. Majitelé Xboxu mohou víceméně počítat pouze s několika málo zbývajícími AAA tituly, které byly ohlášeny ještě před příchodem Xboxu 360. Jinak je čeká jen druhořadá produkce, která bude povětšinou silně koketovat s podrůměrem. Tak nějak se jeví i právě představený titul Monster 4x4 World Circuit, který pro majitele Xboxu chystá společnost Ubisoft.

Monster 4x4 World Circuit je závodní titul pro Xbox, který hráče posadí za volant silného monster trucku, aby se na řadě odlišných tratích situovaných po celém světě pokusil porazit své soupeře kvůli tučné finanční odměně za vítězství. Získané finance jsou přitom nesmírně důležité, protože slouží k vylepšování, úpravám i opravám monster trucku, které jsou nutné pro účast ve stále obtížnějších závodních klání, kde na hráče čekají opravdu zdatní soupeři. Úpravy vozidel se přitom týkají jenom několika základních atributů jako je maximální rychlost, destrukční síla, skoky, celkový výkon a další. Rozhodně tedy nepůjde o žádnou simulací garážmistra.

Hráč bude pro úpravy potřebovat docela hodně peněz a i když by možná vystačil s tím co získá za výhry v závodech, tak bude rozhodně lepší, když si nahrabe co nejvíc. Proto se musí při závodech a kláních starat nejenom o umístění, ale i styl své vlastní jízdy. Diváci se chtějí bavit a touží vidět efektní skoky, akrobatické manévry a totální destrukci všeho co stojí v cestě. Pokud jim to hráč nabídne, tak může čekat finance navíc. Hra nabízí celkem 5 herních módů a 40 tratí situovaných po celém světě včetně Moskvy, Egypta, Jižní Dakoty, San Francisca, Barcelony a dalších. Nechybí samozřejmě ani podpora multiplayeru na jedné konzoli až pro 4 hráče (splitscreen), kteří si to mohou následně rozdat i ve čtyřech originálních minihrách.Vydání hry je naplánováno na březen tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama