the-con-drsne-souboje-a-sazky-v-jednom
Novinka The Con - drsné souboje a sázky v jednom

The Con - drsné souboje a sázky v jednom

sleepless.

sleepless.

20. 5. 2005 11:22
Reklama

Handheld Sony PSP je, nebo spíše bude, domovem nejenom pro porty z PS2, či dokonce PS1. Místo se najde i pro originální tituly a jedním z nich je i bojovka The Con, kterou pro podzimní vydání připravuje americká divize SCE. The Con je inovativní 3D bojovka, která hráče zavádí do prostředí, kde se pravidelně konají ilegální bojové turnaje a kde lze díky sázení vyhrát i prohrát velké peníze. Cílem hráče je samozřejmě vyhrávat, což mu zajistí peníze. Cesta k titulu šampióna je ovšem dlouhá a hráč během ní musí se svojí postavou překonat celou řadu překážek. Na začátku je tvorba postavy, během níž si hráč může svého borce upravit nejenom co se týče vlastností, ale i vzhledu.

Hra totiž podporuje možnost uploadu vlastní fotografie skrze PC. Hra nabízí celkem 5 bojových stylů (Street boxing, Kickboxing, Tae Kwon Do, Jeet Kune Do, Wrestling), které lze samozřejmě vzájemně podle potřeby kombinovat a vytvářet tak zcela unikátní komba. Ta je pak možné používat v souboji stisknutím jediného tlačítka, které je dle potřeby možné přeprogramovat, aby vyvolalo kombo jiné. K učení nových úderů jsou však třeba zkušenostní body a ty hráč získává jedině za výhry v soubojích. Kromě samostatných zápasů hra obsahuje i Wi-Fi multiplayer pro dva hráče a příběhový mód, v němž hráč buduje svůj tým 3 bojovníků a účastní se zápasů 3 vs 3. V tomto módu je přitom třeba pamatovat na to, aby se bojové schopnosti všech členů týmu doplňovaly a soupeř tak měl co nejmenší šanci na vítězství.

Důležitou součástí hry jsou i sázky, které slouží nejenom k získání reputace, ale také k vydělání velkých peněžních částek. Peníze se pak užívají k nákupu užitečných předmětů, nového vybavení, nebo vlastností. Samotné sázení je dosti komplexní záležitostí a hráč má celou řadu možností, jak peníze získat. Může například v prvním kole předstírat svoji slabost a zmást tak sázející, kteří vsadí na soupeře. Hráč pak zabere, souboj vyhraje a shrábne peníze. Je však třeba mít se na pozoru, protože sázející mohou podobné triky také odhalit. Sada nových screenů je k dispozici v naší galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama