Dragon Age: Prameny

Dragon Age: Prameny

Dragon Age: Origins je tradiční RPG od slavné společnosti BioWare zasazené do originálního světa. Jde o první titul z plánované série, která zřejmě dosáhne skutečně epických rozměrů. Tvůrci neponechali nic náhodě a pro svůj nový herní svět připravili bohatou historii, aby měli z čeho čerpat při sestavování dramatického a komplikovaného příběhu s několika navzájem se proplétajícím se liniemi. Dragon Age nabídne komplexní soubojový systém do značné míry vycházející z tradičních pen & paper RPG a neméně propracovaný systém tvorby a rozvoje každé postavy, který bude založen na tradičních základních vlastnostech jako je síla, chytrost, obratnost a další. Dragon Age je 3D RPG postavené na zbrusu nové technologii, která je nástupcem populárního Aurora enginu, jenž byl použit pro tvorbu skvělého RPG Neverwinter Nights, obou jeho datadisků a několika dalších titulů jako například The Witcher od CD Projektu. Nedílnou součástí hry je i multiplayer, který nabídne možnost projít si v kooperaci několika hráčů celé singleplayer dobrodružství.

Platformy
Windows PC
PlayStation PlayStation 3
Xbox Xbox 360
Reklama

Dragon Age: Prameny hodnocení

Redakce Hrej.cz

Bez ohledu na všechny řeči o inovacích a jiné době jsme jen toužili po plnohodnotném nástupci Baldur’s Gate a panečku, my ho nakonec vážně dostali. Příběh, postavy a herní svět tady stojí na prvním místě a všem škarohlídům dokazují, že fantastická hra se vážně pořád dá postavit i na nich.

Celá recenze Windows

Články

Scenárista Dragon Age by si přál, aby vznikl remake Origins

Scenárista Dragon Age by si přál, aby vznikl remake Origins

Bývalý zaměstnanec studia BioWare David Gaider, který působil jako hlavní scenárista na počátku série Dragon Age, by si přál…

27. 2. 2023 14:16
Reklama
Reklama