Level 230
Plná hra Alan Wake

Hrej.cz » Redakční - Hrej.cz » HrejPODcast
Abyste mohli reagovat, musíte se přihlásit nebo se zaregistrovat.
přesně tak je to paráda a kdykoliv si je mohu stáhnout a přímo se i při stahování instalujou , nemusíš se o to starata přímo se sosne i update.
Je to pohodka.
Mám 4 megabit takže se to stahování dá v poho vydržet.
jeste proty, ze pdf si nevezmete na zachod
v zahranici bych rekl ze uz se pdfka prodavaj vic nez normal casopisy. A vzdycky si pdfko muzete vytisknout
no nevim cim to je, ale ja se s nekym kdo neni american/anglican domluvim anglicky skvele.. s amikama temer vubec.. s anglicanama jakz takz..
tkze at zije elite a endzajn :-D
to uz davno existuje.. je to proste nova verze standardu.
Nyni jsou IP adresy dle IPv4 , nove budou ale uz vlastne jsou v IPv6.
IPv4 vsak nezanikne, jen se bude pouzivat i IPv6.
Problem IPv6 je to, ze je to pekne chaotickej system a precijen tech IP adres v IPv4 je porad dost = nikdo nema snahu prorazit s IPv6 (format IP adres pod IPv6 je ve stylu 2001:db8::1428:57ab coz je hruza)
az te jednou vykradou, nebo prijde BSA a trosku te zterorizuje..tak si to priste rozmyslis..
no Steam funguje tak, ze je mas na disku..ale mas je ulozene i ve svem profilu na steamu = kdykoliv je muzes sosnout zdarma znova..
taky jsem o takovem systemu na hry slysel a zatim tak funguje guild wars.
ohledne systemu jako je youtube - v podstate tak uz funguje IPTV od O2. Neni ale ani to zapotrebi..viz pg24.tv ceska hracska televize, ktera umoznuje LIVE porady v PAL formatu, coz zere 1mb/s internet, a to je v pohode.. stejne jako hdtv.cz
Nechci zde delat reklamu, ale moc by se mi libilo kdybysme se dozili levelu (nextlevel-like casopisu) v teto forme
http://www.beast.cz/004/? (je to elektronicky casopis, vypada jako papirovy ale flash, zdarma..)
Používám steam a je to paráda , mnohdy tam je spousta pruduktů levnějších a když uvážíte jak dolar klesl tak je nakup super :-) a v dnešní době rychlej net je k sehnání skoro všude a za slušný peníze.
Ale IP nepoužívají dvojkovou soustavu ...? Vždyť každý místo IP adresy má hodnotu 01 - FF (255).
Editováno: 17. 03. 2008 v 19.41
Budou se dělat v podstatě nový IPčka, ale nebudou mít 32 bitů jako ty dnešní ale budou 64 bitový a nebude se u nich používat dvojková soustava ale šestnácková.
Je fakt, že kdyby mi doma hořelo tak bych asi uhořel, protože bych neustále běhal tam a sem a nosil počítač, konzole a hry ... tohle to řeší. :D
Editováno: 17. 03. 2008 v 03.05
No jo. A pak se ti nějak rozbije internet a budeš v háji. Protože budeš mít všechny filmy a hry kdesi.
Právě že ne. Měl by to být úplně nový typ. Nějaký nový ultra kód či co. Ale kdo ví.
Nemyslíš IP ? Protože IP adresy se opravdu budou prodlužovat. Myslím o dva byty.
To je sice všechno pěkný, ale mnohem radši mám svou sbírku "fyzicky" doma v poličce na pěkňoučkejch placičkách : )
Kdyžs už načal internet. Nedávno byl Na plovárně chlápek co byl u zrodu internetu a říkal, že už docházejí internetové adresy a že se bude muset přejít na nějakou novou generaci. Neslyšel o tom někdo?
Právě jsem si poslechnul poslední podcast a moc rád bych chtěl reagovat na Faridovu úvahu o digitální distribuci filmů a nepohodlnosti při okamžitém přístupu ke "stahovatelným" filmům.
Už dnes existují streamovací technologie, které dokáží (samozřejmě na dostatečně rychlé lince) velice rychle natáhnout první minuty videa a následně dotahovat zbylé data v průběhu přehrávání (aka YouTube). A myslím si, že právě takový způsob (asi mnohem vylepšený, přeci jen bude to asi ještě chvíli trvat) bude fungovat pro distribuci filmů. Tzn. streamovaný oblíbený film ve tvojí osobní online úschovně si spustíš okamžitě (možná ještě rychlej, než stihneš strčit placku do přehrávače :) Jediný problém může nastat při seekování nějaké oblíbené scény aka kapitoly na dnešních DVD, ale věřím tohle se časem určitě vyřeší.
Jinak, mám dojem, že jsem někde četl, ale už si opravdu nepamatuju kde, že se experimentuje s podobným systémem distribuce her, kdy začneš hrát okamžitě a další obsah se natahuje už v průběhu hraní.
Osobně si myslím, že právě digitální distribuce zbavená všech dnešních neduhů má před sebou velkou budoucnost, ve které bude MS jako průkopník hrát docela velkou roli :)
To sem sice neslyšel. Ale co to může bejt za člověka když mu víc záleží na penězích než na vlasním dítěti. I když si todle asi neříkal když to dělal.
Editováno: 16. 03. 2008 v 21.50
Hele, co ja vim ze zkusenosti, tak tohle ani nevadi. Oni jsou stoprocentni Anglicane zvykli na to, ze imigranti nebo lidi z byvalych kolonii mluvi s jinym prizvukem a vyslovnosti, takze umi dekodovat. Navic vetsina z nich chape, ze anglictina neni nas matersky jazyk.
Kdyz posloucham hPOD tak se povrchne nezastavuju nad malickostmi, ale posloucham jako celek. Vis, ono, je lepsi si zamest pred vlastnim prahem. Tebe jsme preci jen taky slyseli ze... A ze by to bylo nejak extra, to si vazne nemyslim :-!
Editováno: 16. 03. 2008 v 14.00
Pamatujete jak se to probíralo v Hpodu...
http://zpravy.idnes.cz/otec-ubil-dcerku…
Ale jdi. Vždyť každej Američan má trochu jinou výslovnost.
Viz. např Freelancer :
Hrdinka říká [bůj] ( říkala slovo buoy )
Clápek říká [bói]
A navíc to vážně podle mě vážně nevadí, ani to nikoho neurazí.
Takže se můžeme vesměs shodnout, že to říkáte špatně a ještě se v tom utvrzujete že je to jedno. Jistě, tady to ničemu nevadí. Bude to vadit až se budete bavit s někým z anglofoních národů a tam nastane drobný zádrhel že si nebudete rozumět.
Jojo, to hraje od nas. Taky jsem se nejdriv musel ujistit u soundmistra Janchora, ze nemam z rymy halucinace :)
Ja to tak rikal pred patnacti lety a zustalo mi to, no. Holt staryho psa novejm kouskum nenaucis. :)
ElDoRado1239 napsal 19. 3. 2008 v 01.35
No týjo, není to vůbec špatný... jenže i tuhle formu musí někdo financovat. Navíc by to byla konkurence pro Hrej, ne ?
Leda by Hrej stejně jako hPod vydávala jednou za měsíc hMag v nějaké takové formě. Recenze by se ani přesto nenapsaly samy. :)
Každopádně dobrej nápad. Vložená videa, listování podstránek na stránce, interaktivita, no je to pěkné.