The Last of Us Článek Vyfoť apokalypsu a vyhraj The Last of Us!

Vyfoť apokalypsu a vyhraj The Last of Us!

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

27. 6. 2013 22:22 7
Reklama

Ve spolupráci se společnosti Sony ČR jsme pro vás připravili zajímavou soutěž „Vyfoť apokalypsu“, v níž můžete vyhrát ceny, které jen tak někde neseženete. Samozřejmě se jedná o věci s tématikou hry The Last of Us a nechybí mezi nimi ani luxusní soška hlavních protagonistů Joela a Ellie. Vyhrát může každý, tentokrát to ale nebude tak úplně jednoduché.

S foťákem do zbraně

V soutěži „Vyfoť apokalypsu“ můžete vyhrát jednu z jedenácti cen, které pochází z novinářské edice hry a speciálního balení, které lze sehnat pouze v USA. Konkrétně se jedná o následující:

1× exkluzivní figurka Joela a Ellie
3× Press pack (obsahuje hru, DLC Survival pack, USB ve tvaru audiokazety se soundtrackem)
2× mikina The Last of Us (vel. L)
5× USB ve tvaru audiokazety s herním soundtrackem

Abyste mohli některou z cen vyhrát i vy, musíte si vše dobře rozmyslet, naaranžovat, anebo naopak počkat na ten správný okamžik a fotografií reálného světa kolem vás (nikoliv screenshot ze hry!) vyjádřit apokalypsu. Zní to jako jednoduché zadání, ale věřte, že porota složená ze členů redakce Hrej.cz bude pečlivě vybírat jen ty nejlepší obrázky. Fotka by měla vystihnout vaší představu o tom, jak by mohl vypadat svět zmítaný pořádným průšvihem, jako v The Last of Us, můžete ji upravovat, nesmí se z ní ale vytratit fakt, že jde o reálný snímek, kresby v této soutěži nepřijímáme. Zasílat můžete i vícero fotek, čímž zvýšíte šanci, že se nám alespoň jeden z vašich výtvorů bude opravdu líbit. Výběr došlých fotek a fotek výherců zveřejníme v galerii po vyhlášení soutěže.

Svoji tvorbu posílejte na adresu soutez@hrej.cz do 5. července 2013, do předmětu emailu uveďte heslo „Apokalypsa“ a nezapomeňte připsat i vaší poštovní adresu, ať víme, kam případnou výhru poslat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama