levelik-hry-pro-male-i-velke
Článek LEVELÍK: Hry pro malé i velké

LEVELÍK: Hry pro malé i velké

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

12. 11. 2007 23:59 6
Reklama

LEVELÍK: Hry pro malé i velké
i Zdroj: Hrej.cz
Předem jedno ujasnění: Levelík je speciální jednorázový titul, který připravila redakce Levelu s cílem seznámit s hrami ty nejmenší hráče a jejich rodiče. Není tedy určen primárně hráčům čtoucím pravidelně Level a lidem, kteří se ve světě videoher orientují. Spíše naopak, na 66 stránkách tohoto časopisu píšeme pro začínající hráče, a soustředíme se hlavně na hry pro děti a celou rodinu. Pokud tedy nevíte čím potěšit mladšího bráchu nebo sestru, případně syna nebo dceru, zkuste to s třeba právě s Levelíkem. Možná si v něm vyberou i hru k Vánocům. A teď už k samotnému obsahu...

RÁDCE

Tato sekce časopisu je rozdělena na několik částí. Nejprve vás seznámíme, na čem všem se dají hry hrát – silné i slabé stránky jednotlivých platforem, stejně jako jejich cenové relace a další informace, které byste měli znát dříve, než se pro koupi herního počítače nebo konzole rozhodnete. V dalších částech vám poradíme, které hry zvolit, jakým způsobem a podle čeho byste měli jednotlivé tituly kupovat. Nakonec se dozvíte, kde se dají hry nakoupit.

HRY

Druhá velká sekce, která zabírá většinu časopisu se věnuje samotným hrám na všechny herní systémy současnosti. Obsah jsme záměrně nedělili podle klasických herních žánrů a snažili jsme se vybrat ty nejlepší kousky z posledních měsíců. Dočtete se tak o hrách založených na filmových licencích, závodních hrách, akčních plošinovkách, hrách pro holky, předškolní děti nebo sportovních titulech. Náležitý prostor jsme věnovali i tomu nejlepšímu pro handheldy a mobilní telefony a méně movité pak snad potěší i výběr těch nejlepších freewarovek. To vše samozřejmě s ohledem na věkovou hranici, která nepřesahuje 14 let.

DVD

Na DVD najdete dvě plné české verze her se Scooby-Doo v hlavní roli. V té první se Scooby-Doo vydává do tajuplného hradu, aby odhalil, jaké tajemství skrývá přízrak tajemného rytíře. V průběhu hry budete řešit různé hádanky – už pro vstup do hradu je potřeba správně poskládat jednotlivé vlajky. Cestou nasbíráte předměty, které vám pomohou k dalšímu postupu ve hře, ale hlavně budete odhalovat stopy, podle nichž nakonec celou záhadu vyřešíte. Druhá plná hra zatáhne Scoobyho s přáteli do případu, ve kterém se vyskytuje strašlivý kamenný drak. Hra se opět skládá ze sbírání stop, díky kterým budete moci v závěru odhalit toho správného podezřelého. V tomto dobrodružství si mimo jiné užijete bláznivého rovnání lampionů a přípravy jídel podle exotických receptů. Kromě plných her se na DVD nachází 19 demoverzí na hry, o kterých píšeme uvnitř časopisu. Poslední část DVD tvoří 11 volně šiřitelných her.

Levelík je již na stáncích, pokud jej neseženete, můžete si jej objednat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama