level-154-radioaktivni-fallout-3-a-dve-plne-hry
Článek LEVEL 154: radioaktivní Fallout 3 a dvě plné hry

LEVEL 154: radioaktivní Fallout 3 a dvě plné hry

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

3. 7. 2007 22:55 20
Reklama

V minulém čísle jsme vám slibovali nášup v podobě dvou plných her Gothic 2 Gold a GT Legends. Bohužel u druhé jmenované došlo ke komplikacím v dodání masteru, a tak jsme museli sáhnout po náhradě. Strategie RollerCoaster Tycoon 3 jistě nikoho neurazí, naopak nabídne rozptýlení na desítky hodin při budování vlastního zábavního parku. Za GT Legends se omlouváme – plnou verzi zařadíme na některém z budoucích Level DVD. A nyní již k obsahu nového Levelu.

STUPEŇ RADIACE: VYSOKÝ

LEVEL 154: radioaktivní Fallout 3 a dvě plné hry
i Zdroj: Hrej.cz
Z obálky se směje Fallout Boy, což může znamenat jediné – máme pro vás podrobné informace o připravovaném RPG Fallout 3. Pokud se chcete dozvědět, co všechno lze od nového dílu čekat a jak (dobře) bude vypadat, jste na správné adrese. V recenzích jsme si posvítili na závodní Colin McRae: DIRT, jenž neudiví pouze hardwarovými nároky a s tím spojenými ohromujícími detaily v grafice, ale také nabídkou závodních módů. Nový Colin už není jen o rallye závodech. Mezi recenzemi dále naleznete Harry Potter a Fénixův řád, který přichází spolu s premiérou stejnojmenného filmu, kromě toho jsme se podívali akční řežbu Monster Madness, či first-person akci You are Empty.

NA PLNÝ PLYN

Nezaostávají ani novinky z oznámených a připravovaných her. Shrnujeme dojmy z prezentace hry Need for Speed: ProStreet, která se konala v kanadském Vancouveru a na níž jsme měli svého zástupce. Dále přinášíme rozhovor se samotným Clivem Barkerem, jenž hovoří hlavně o připravovaném Jerichu. Příznivci adventur jistě ocení povídání s tvůrci Tunguzka: Přísně tajné o jejím druhém pokračování. Otestovali jsme také hratelné verze strategií Empire Earth 3 a World in Conflict. U druhé jmenované jsme pro vás ve spolupráci s jejími tvůrci připravili možnost vyzkoušet si betaverzi této zajímavě vyhlížející válečné strategie, jež není veřejně přístupná. Podrobnosti jsou v samotném článku.

UJETÉ A ODDECHOVÉ TÉMA

Hlavní téma tento měsíc spáchal Pavel Prouza, jenž dává nahlédnout do světa tzv. casual her. Dozvíte se, i když mnozí hardcore hráči tento žánr opovržlivě přehlížejí, že i tyto tituly mají co nabídnout a mnohdy poskytnou větší porci zábavy než „velké“ hry. Pozornost si také zaslouží hardwarové téma Michala Rybky. Ten se podíval na netradiční periferie a zařadil i zcela ujeté přístroje. Vše se mění a vyvíjí a v průběhu času se objevovaly nejen různé typy joysticků, myší, ale také méně či více povedené „blázniviny“. HWolf si psaní náležitě užil.

DVĚ PLNÉ HRY

V předchozím čísle jsme anoncovali dvě plné hry a bohužel kvůli problémům s dodáním masteru jsme museli sáhnout k výměně a urychlit „zrání“ budovatelské strategie RollerCoaster Tycoon 3, kterou jsme měli připravenu do jiného čísla. Na DVD Levelu 154 tak naleznete RCT3 a již dříve slíbený Gothic 2 Gold. Obě hry nabízí dlouhé dny zábavy. Akční RPG Gothic 2 Gold totiž v sobě obsahuje nejen původní, už tak rozsáhlou hru , ale také výtečný datadisk Night of the Raven. Budovatelská strategie RollerCoaster Tycoon 3 vám přináší zcela odlišný zážitek – dostanete příležitost stát se hlavním architektem a ředitelem zábavního parku. Při hraní her z červencového Levelu se rozhodně nudit nebudete!

VIDEO PLACKA

Ve výčtu obsahu nového Levelu nesmí chybět zmínka o video DVD, na němž najdete obvyklou nálož herních trailerů z her, něco z filmových trháků a spoustu bonusů jako třeba záznam přednášek z GDC 2007, či tentokrát psychotickou Level TV a mnoho dalšího.

Kompletní obsah nového Levelu včetně dvou DVD.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama