Stav donate programu za srpen, září a říjen 2018
i Zdroj: Hrej.cz
Článek Stav donate programu za srpen, září a říjen 2018

Stav donate programu za srpen, září a říjen 2018

redakce Hrej.cz

redakce Hrej.cz

17. 11. 2018 11:51
Reklama

Hned v úvodu se sluší poskytnout vám omluvu a vysvětlení, proč článek k donate programu opět delší dobu nevyšel. Nebudu vám nic namlouvat, vina je čistě moje a je zapříčiněna nejistotou a pochybami nad tím, zda plány a sliby, které bychom vám oplátkou za vaše příspěvky chtěli dát, je reálně v našich silách splnit. Neustálé odklady pak ze dnů udělaly týdny a z týdnů tři měsíce. Je to chabé vysvětlení a omluva, a naprosto rozumím tomu, pokud se kvůli delší absenci podobného článku hněváte. Jen vás prosím, abyste v takovém případě směřovali svůj hněv na mě a ne na Hrej jako celek. Bez ohledu na absenci zásadních novinek budeme vždy zveřejňovat seznam dárců, jak jsme slíbili. Příslib, který padl na samém počátku, a sice že donate bude využívám jako způsob k financování každodenního vydávání článků, samozřejmě stále platí a nebyl porušen. Doufám, že i přes tohle moje pochybení na náš web stále chodíte rádi a že množství obsahu, které pro vás připravujeme, je pro vás dostatečnou satisfakcí za věnované finanční prostředky.

Za uplynulé tříměsíční období jste nám darovali čásku 11 191 korun. Kromě toho jste nás také podpořili nákupem triček, přesnou částku z jejich dosavadního prodeje se redakce dozví v příštím týdnu a článek dle toho upraví. Za honoráře pro externisty jsme za srpen, září a říjen utratili 25 178 korun, na konci října tedy donate účet disponoval částkou 446 korun (plus výtěžek z prodeje triček, bude doplněno). Seznam dárců naleznete na obvyklém místě pod článkem.

Vám všem, kteří nám pravidelně či jednorázově přispíváte, mockrát děkujeme. Díky vám můžeme dodržovat standard jednoho velkého článku denně a férově zaplatit za práci našich externích autorů. Doufáme, že nově vymyšlené formáty, jako je Davidův Spotlight, nebo snaha přinést na náš web více článků o hardwarových periferiích, vnímáte jako pozitivní novinky, kterými chceme oživit zavedený obsah.

Mezi další takové plány spadá i nová rubrika deskovek, kterou spustíme v příštím týdnu první recenzí. Pokud tedy patříte mezi hráče, kteří si čas od času rádi odpočinou od obrazovky a jsou ochotni zapojit vlastní představivost u stolu s několika přáteli, máte se na co těšit. A pokud se deskovky osvědčí a budete s nimi spokojeni, máme ještě několik konkrétních nápadů, kam tematicky expandovat. S ohledem na to, že nás praxe naučila raději s oznámeními a sliby počkat, než si můžeme zcela jisti, si zatím detaily necháme pro sebe.

Ještě jednou se omlouvám za další dlouhou pauzu a děkuji všem, kteří na nás ani tak nezanevřeli. Příště se tu setkáme počátkem prosince (tentokrát vážně) a doufám, že pro vás budeme mít nějaké další novinky. Níže naleznete způsoby, jak nás podpořit, a také seznam dárců za uplynulé období.

Donate nám můžete poslat přes následující odkaz. V případě, že si přejete zveřejnění svého jména či přezdívky a zaslané částky, uveďte je prosím do poznámky u nákupu. Pokud chcete zůstat anonymní, nemusíte vyplňovat nic. Další variantou je zaslání příspěvku převodem na účet. Číslo účtu je 278964699/0300, není třeba se nikde registrovat. Pro zahraniční platby můžete použít IBAN CZ71 0300 0000 0002 7896 4699, SWIFT je CEKOCZPP. Účet je veden u ČSOB, příjemcem je Hrej.cz s.r.o. Vzkaz pro redakci můžete uvést do poznámky k platbě. Přispět nám můžete taktéž přes přiložený QR kód, výše příspěvku je stanovena na 100 korun.

                                           

Stav donate programu za srpen, září a říjen 2018
i Zdroj: Hrej.cz

cihak8 - 300 Kč

Toshiro - 450 Kč

Smaug - 300 Kč

KamilZ - 2000 Kč

sFn - 200 Kč

TheUndeadEndCZ - 412 Kč

Olomer - 450 Kč

PreXident - 210 Kč

Hagar - 300 Kč

SeagullCZ - 400 Kč

Corvus - 150 Kč

georgcz - 200 Kč

AlA - 300 Kč

Support - 207 Kč

719159 - 600 Kč

eyjafjallajok ull - 300 Kč

Kova - 300 Kč

Webkrysa - 400 Kč

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama