Stav donate programu za září 2017
i Zdroj: Hrej.cz
Článek Stav donate programu za září 2017

Stav donate programu za září 2017

redakce Hrej.cz

redakce Hrej.cz

10. 10. 2017 08:50 7
Reklama

Přestože zářijový článek o donate programu na Hrej přichází o něco později než obvykle, na jeho smyslu se nic nemění – i tentokrát vám všem, kteří jste přispěli, chceme upřímně poděkovat, seznámit vás s tím, jak jsme s věnovanými penězi naložili a jaké jsou naše plány do budoucna. Tak pojďme směle do toho!

Za září jste nám celkem darovali 9764 korun a 30 haléřů. Spolu se zůstatkem z minulých měsíců jsme tedy disponovali částkou 22 715 korun a 30 haléřů. Z té jsme v září ukrojili 10 800 korun za honoráře autorům, částka je mírně vyšší než obvykle, protože jsme byli v několika případech nuceni pořídit recenzní kopie z vlastních prostředků. Po odečtení nákladů za září tedy nyní redakce disponuje částkou 11 915 korun a 30 haléřů bez započítaných darů za říjnové dny. Všem z vás, kteří nám poslali libovolně vysoký příspěvek, velmi děkujeme. Přímo se podílíte na chodu našeho/vašeho serveru, pomáháte nám v tom, abychom mohli vydávat články každý den a jejich autory férově zaplatit. Jsme vám za to moc vděčni!

Jedním z prostředků, jimiž se snažíme vaši štědrost oplácet, je značné posílení video sekce našeho webu. Po úspěšném streamu NHL 18 s Dominikem Haškem už jsme započali jednání s dalšími osobnostmi, které by se v našich videích měli brzo objevit. Formát Dohrajte s námi na Hrej zdomácněl a pojede dál, v tomto měsíci se ale také dočkáte návratu Vidcastu, a to zřejmě hned dvakrát. Vysílání bereme jako skvělou příležitost, jak vám být blíž, tak za námi neváhejte přijít na náš chat!

Bohužel, ne všechny plány se daří realizovat tak rychle, jak bychom si přáli. Nové logo se tedy na Hrej objeví až tento měsíc a samozřejmě nám na srdci leží i trička. Nebojte, nezapomněli jsme na ně a věřím, že do konce roku určitě budou. Možná jste si všimli, že na Hrej začal fungovat našeptávač vyhledávání a došlo k poměrně zásadnímu zjednodušení orientace v kartách hry. To jsou ale zatím jen malé a dílčí změny. Nebudu vám slibovat žádný termín ani konkrétní informace, ale mohu vás s radostí ubezpečit, že už se do pohybu dala mašinérie, která by v průběhu příštího roku měla přinést zbrusu nové Hrej. A považte, třeba konečně dojde i na mobilní verzi! Humory stranou, jedná se o záležitost, která nyní plně zaměstnává mysl řady z nás a už se nesmírně těším, až vám představíme výsledek. To však ještě nějaký čas potvrá.

Co se týče bližších plánů, můžete se těšit na další tematické články a rozhovory. Do konce roku také uspořádáme ještě jedno setkání se čtenáři, protože poslední Hrejfest jsme si velice užili. V plánu je také naplnění slibu, že si společně s vámi zahrajeme Overwatch nebo nějakou jinou multiplayerovou hru. A co vy víte, možná se trochu utrhneme ze řetězu a k vánocům vám nadělíme ještě jeden macatý stream. Znáte nás, nemluvíme do větru.

V nejbližších dnech se můžete těšit na reportáž z evropského launche Gran Turisma Sport, kterou doprovodí živé streamy na Facebooku. Ty se nám osvědčily během letošního Gamescomu a vy s námi díky nim můžete být při každé zajímavosti, jakých v Itálii určitě nebude málo. Na sociálních sítích také stále probíhá anketa o to, jakou další hru máme zařadit do Dohrajte s námi. Bude to Mafia 2 nebo Demon´s Souls? Rozhodnutí je na vás, my máme rádi obě.

Budu se opět opakovat, ale ještě jednou moc děkujeme všem z vás, kteří nám v uplynulých měsících přispěli. Pomáháte nám v našem plánu dělat web, z něhož čiší láska ke hrám a fakt, že na něm pracují zapálení hráči. Chceme, aby bylo patrné, že se pořád něco děje, že máte stále co číst, na co se dívat, co poslouchat. Moc nás těší velká záplava podpory a milých slov, která nám píšete do mailu, na sociálních sítích nebo nám je říkáte na ulici. Níže naleznete seznam aktuálních dárců a seznam možností, jak nám přispět. Jako vždy zveřejňujeme jen přezdívky těch, kteří je uvedli do poznámky. Budu se těšit zase za měsíc!

Donate nám můžete poslat přes následující odkaz. V případě, že si přejete zveřejnění svého jména či přezdívky a zaslané částky, uveďte je prosím do poznámky u nákupu. Pokud chcete zůstat anonymní, nemusíte vyplňovat nic. Další variantou je zaslání příspěvku převodem na účet. Číslo účtu je 278964699/0300, není třeba se nikde registrovat. Pro zahraniční platby můžete použít IBAN CZ71 0300 0000 0002 7896 4699, SWIFT je CEKOCZPP. Účet je veden u ČSOB, příjemcem je Hrej.cz s.r.o. Vzkaz pro redakci můžete uvést do poznámky k platbě. Přispět nám můžete taktéž přes přiložený QR kód, výše příspěvku je stanovena na 100 korun.

                                          

Stav donate programu za září 2017
i Zdroj: Hrej.cz

cihak8 - 100 Kč

TheUndeadEndCZ - 700 Kč

Smaug - 100 Kč

SeahawkCZ - 500 Kč

Vidlak333 - 100 Kč

ACEMSNSCZ - 400 Kč

kalipes - 100 Kč

Valvetro - 500 Kč

PreXidend - 70 Kč

pavel1893 - 189,30 Kč

Hagar - 100 Kč

Rychlej Ben - 300 Kč

georgcz - 100 Kč

MASARKAVTRENYRKACH - 200 Kč

Kubaxx - 400 Kč

719159 - 200 Kč

eyjafjallajok ull - 100 Kč

KamilZ - 1000 Kč

Dom - 200 Kč

MicroZ - 700 Kč

Kova - 100 Kč

školník Kulda - 150 Kč

TRINI TIK - 200 Kč

Synactix - 100 Kč

Bakoluk - 200 Kč

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama