Stav donate programu za červenec 2017
i Zdroj: Hrej.cz
Článek Stav donate programu za červenec 2017

Stav donate programu za červenec 2017

redakce Hrej.cz

redakce Hrej.cz

4. 8. 2017 08:28 20
Reklama

Ani jsme se nenadáli a červenec je za námi. Pro někoho to znamená, že je půlka prázdnin v tahu, jiní se možná ještě pořád těší na dovolenou (třeba já), ale vy všichni jste určitě zvědavi, jak si vede donate program, který na Hrej nyní vstupuje už do čtvrtého měsíce fungování. Nebudu vás tedy dlouho napínat, přistupme rovnou k řeči čísel.

Za měsíc červenec jste nám celkem darovali velice velkorysých 19 604 korun a 11 haléřů. Na této částce se podílelo celkem 78 dárců, seznam těch, kteří si přáli být zveřejněni, naleznete jako vždy pod článkem. Moc vám všem děkujeme! Budu se opakovat, ale i díky vám Hrej funguje a vaše příspěvky fungují jako skvělá motivace k vymýšlení a realizaci nových věcí. Navíc máme obrovskou radost z toho, že se v uplynulých měsících nejednalo o jednorázový úspěch, ale že nám svou přízeň zachováváte i nadále. I díky vám můžeme vaše oblíbené autory spravedlivě odměnit za odvedenou práci a čas, který do chodu našeho webu investují.

Připomenu, že na konci minulého měsíce disponovala redakce částkou 27 288 korun a 30 haléřů. Spolu s červencovými příspěvky jsme se dostali na skutečně skvělých 46 892 korun a 41 haléřů. Jak jsem už v minulosti předesílal, až dosud jsme s vašimi dary nakládali velmi střízlivě, zejména kvůli srpnovému Gamescomu, z něhož vám chceme přinést co největší pokrytí. S velkou radostí vám mohu oznámit, že se nám podařilo uskutečnit avizovaný plán a do Kolína tentokrát vyrazí dvoučlenná výprava ve složení Pavel a Vojta. Na kolínském výstavišti strávíme celý týden, náš itinerář a nasmlouvané schůzky a prezentace už teď slušně praskají ve švech a vy se můžete těšit na pořádnou porci textového obsahu a samozřejmě i vlogů. Akreditace už mi leží v bezpečí na stole, naší cestě už nic nebrání. V minulém článku jsem psal o tom, že nechceme do donate sahat příliš, protože cesta do Německa bude finančně poměrně náročná a redakce se o ni musela z větší části postarat právě z vašich darů. Nakonec jsme z celkové částky ukousli 26 746 korun za letenky a ubytování. Zároveň jsme tento měsíc za odměny autorům utratili z donate 9900 korun. Celková investovaná částka za uplynulý měsíc tedy činí 36 646 korun. Na účtu, kam posíláte své dary, tak momentálně stále figuruje částka 10 246 korun. Ještě jednou zopakuji, že jsme vám za příspěvky velmi vděční a osobně doufám, že jejich ovoce na webu sami vidíte.

Asi se mnou budete souhlasit, že největší událostí uplynulého měsíce byla realizace dlouho očekávaného 24hodinového streamu. Měl jsem skutečně velkou radost z toho, kolik z vás se herního maratonu zúčastnilo a bdělo s námi, stejně jako z úžasné zpětné vazby, která byla až na malé výjimky totálně pozitivní. Dostáli jsme i dalšímu slibu, který jsem v minulém článku vytyčil, a sice obnoven nebo spíše opětovnému zavedení formátu Dohrajte s námi. I ten se mezi diváky těší oblibě a my s ním rozhodně hodláme pokračovat. Nemusíte se ale bát, že by to bylo na úkor jiných vysílání. Dohrajte s námi je bonus, jedna z našich forem poděkování za váš zájem na blahu Hrej.

V červenci také naše řady rozšířili hned tři noví externisté – Katka Stuchlíková, Aleš Tihlařík a Marek Černý. Jejich články se setkaly s příznivou odezvou a potěšilo mě, jak mile jste je v jejich nové roli přivítali. Určitě jste také zaregistrovali, že se kromě tradičních recenzí a dojmů po čase objevily i nějaké ty tematické články, v tomto trendu rozhodně chceme pokračovat a už pro vás chystáme jedno příjemné překvapení spojené se hrou, o kterou nám často píšete.

Proběhla také anketa, týkající se triček Hrej. Na jejich návrhu se už pilně pracuje a zvítězila nakonec varianta pixelartových postaviček členů redakce a týmu externistů. Pokud vše dobře půjde, už brzo nás budete mít na triku. Spolu s tím vzniká i nové, modernější logo a pomalu se začíná hovořit o důležitých úpravách na webu. Upřímně věřím, že se v brzkých měsících dočkáme těch tolik potřebných a dlouho očekávaných změn, které vám návštěvy Hrej zpříjemní.

Úplně na konec si nechávám informace o plánovaném srazu s redakcí. Ten proběhne v sobotu 19. srpna od šesti večer v Praze. Místem konání je bar Joystick v Jindřišské ulici u Václavského náměstí. Kromě posezení a popití s kolektivem autorů Hrej vás čekají retro herní automaty, několik pinballů, Super Smash Bros. a další zábavný program. Doufám, že s námi vydržíte až do rána! V nejbližší době vytvoříme na Facebooku událost, na kterou se budete moci přihlásit. Předem ale upozorňuji, že se nás do zmíněného baru vejde dohromady něco přes stovku. Pokud bude zájemců víc, budeme muset přistoupit k náhodnému losování. Nechci předbíhat, ale pokud by se na vás náhodou nedostalo, nemusíte věšet hlavu. Už teď se nám v hlavě rodí nápady na další podobné akce. Nechte se překvapit!

Ještě jednou mnohokrát děkujeme všem dárcům, kteří se v červenci nebo předchozích měsících zasadili o hladký chod našeho webu. Seznam těch aktuálních naleznete níže, stejně jako způsoby, jakými je možno nám přispět. Doufám, že nám svou přízeň uchováte i nadále a budu se těšit zase za měsíc!

Donate nám můžete poslat přes následující odkaz. V případě, že si přejete zveřejnění svého jména či přezdívky a zaslané částky, uveďte je prosím do poznámky u nákupu. Pokud chcete zůstat anonymní, nemusíte vyplňovat nic. Další variantou je zaslání příspěvku převodem na účet. Číslo účtu je 278964699/0300, není třeba se nikde registrovat. Pro zahraniční platby můžete použít IBAN CZ71 0300 0000 0002 7896 4699, SWIFT je CEKOCZPP. Účet je veden u ČSOB, příjemcem je Hrej.cz s.r.o. Vzkaz pro redakci můžete uvést do poznámky k platbě. Přispět nám můžete taktéž přes přiložený QR kód, výše příspěvku je stanovena na 100 korun.

                                          

Stav donate programu za červenec 2017
i Zdroj: Hrej.cz

Dom - 200 Kč

Patrik L. - 100 Kč

cihak8 - 100 Kč

ROMAN535 - 100 Kč

ACEMSNSCZ - 200 Kč

Smaug - 200 Kč

TheUndeadEndCZ; +svobota - 200 Kč

TRINI TIK - 200 Kč

Kredencz - 200 Kč

JEFF - 100 Kč

Kovariant - 100 Kč

TOMMY.35 - 100 Kč

KamilZ - 1000 Kč

PreXident - 70 Kč

Valvetro - 500 Kč

georgcz - 100 Kč

Kokr - 400 Kč

MASARKAVTRENYRKACH - 200 Kč

Hagar - 100 Kč

Digmen - 200 Kč

Rychlej Ben - 300 Kč

NIGFIRE - 200 Kč

Dominik Nečesánek - 100 Kč

daavidsonn - 100 Kč

ShadeHunter - 1234 Kč

Macour99 - 300 Kč

SYNACTIX - 100 Kč

719159 - 150 Kč

SUPPORT - 199 Kč

eyjafjallajok ull - 100 Kč

Wish - 111,11 Kč

OneShot - 1500 Kč

notID - 150 Kč

Sotkis - 100 Kč

Zemánek - 100 Kč

Kova - 100 Kč

Katalyzator - 200 Kč

Markus77  - 300 Kč

JMBounce - 150 Kč

DZERYCZ - 100 Kč

MicroZ - 600 Kč

Red-icius - 1000 Kč

Mamut12 - 400 Kč

Halali - 248 Kč

Bakoluk - 400 Kč

JD775 - 260 Kč

DADA007 - 100 Kč

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama