Stav donate programu za říjen 2017
i Zdroj: Hrej.cz
Článek Stav donate programu za říjen 2017

Stav donate programu za říjen 2017

redakce Hrej.cz

redakce Hrej.cz

7. 11. 2017 06:45 3
Reklama

Jen stěží se mi věří, že od chvíle, co jsem převzal žezlo vedení Hrej.cz, uplynulo už půl roku. Stejně dlouho ale také trvá náš donate program. Je to tedy již pošesté, co se potkáváme u článku, který vás má informovat o tom, jak si donate stojí. Nuže, směle do toho.

I tento měsíc byl dar od našich přispěvatelů velice štědrý. Celkem jste nám věnovali 10 336 korun a 11 haléřů. Spolu s dosavadním stavem účtu tedy darovaná částka, kterou redakce na konci října disponovala, činila 22 251korun a 41 haléřů. Na odměny autorům jsme tentokrát použili sumu 10 300 korun, po jejím odečtení tedy v současné době na účtu zbývá 11 951 korun a 41 haléřů. Pomalu už mi docházejí způsoby, jak vám všem, kteří nám přispíváte, poděkovat, aniž bych se trapně opakoval. Vaší podpory v jakékoli výši si velice vážíme, tím spíš, že nám ji projevujete pravidelně a dáváte tak najevo, že se vám směřování Hrej zamlouvá. Díky vám můžeme i nadále vydávat články denně a autorům za ně poctivě zaplatit. Nejsou to jen planá slova, pokaždé, když otevřete nějaký článek nebo recenzi, může vás těšit vědomí, že na jeho zveřejnění máte nezanedbatelný podíl.

Co se týče plánů do budoucna, v současnosti spíše stále pracujeme na tom, co jsem předestřel už v minulých měsících. Nějaké novinky ale přece jen jsou. Předně bychom se v dohledné době měli dočkat alespoň mírného zútulnění našeho vysílacího koutku, který je v současnosti poněkud nehostinným místem, přestože jej momentálně využíváme velice hojně. Chceme se postarat o to, aby studio vypadalo více k světu a těšíme se, že vám výsledek budeme už brzy moci ukázat. S tím je pevně spjato i to, čeho jste si jistě všimli sami. Videosekce dostala skutečně masivní anabolickou injekci a kromě let’s playů a formátu Dohrajte s námi jsme se rozhodli ukazovat vám nové hry co nejdříve a ne až tehdy, kdy je autor recenze přijde představit. Věříme, že se vám nový formát jakýchsi prvních dojmů líbí, že pro mnohé může být cennou pomůckou při rozhodování, zda se v den vydání vypravit do obchodu a navíc nás baví absolvovat první krůčky hrou spolu s vámi. Samozřejmě myslíme i na textový obsah. Možná jste zaregistrovali recenzi PC verze Destiny 2, která byla obohacena o detailní technický rozbor. Rádi bychom se podobným článkům věnovali častěji a právě donate nám v tom výrazně pomůže.

Kontakt s naší komunitou je další velmi důležitou součástí naší práce, i proto jsme se rozhodli založit kanál na Discordu, kde se už stačila nashromáždit poměrně početná skupinka diskutujících. Pokud si tedy s námi či s ostatními fanoušky Hrej chcete popovídat, určitě zamiřte na tento odkaz. Mimo to jsme také nově zřídili účet na Instagramu, tedy spíš Hrejstagramu, kde se s vámi chceme dělit o okamžiky z redakce, z návštěv různých herních akcí a tak podobně. Zatím je obsah spíše skromnější, bude ale postupně přibývat. Přejeme si, abyste radost z hraní, nejrůznější novinky a postřehy mohli sdílet s námi na co největším množství platforem. Jednou z příjemných změn, které možná ode dneška zaregistrujete, je zmizení některých druhů otravných reklam, zejména těch, co se tvářily jako novinky.

Ještě jednou děkujeme všem, kteří nám v uplynulém měsíci přispěli. Těší nás i všechny milé maily, které nám posíláte, a jsou pro nás tou nejlepší motivací do budoucna. Způsoby, jakými nám můžete poslat finanční dar, naleznete níže, stejně jako seznam dárců za uplynulý měsíc. Naviděnou v prosinci!

Donate nám můžete poslat přes následující odkaz. V případě, že si přejete zveřejnění svého jména či přezdívky a zaslané částky, uveďte je prosím do poznámky u nákupu. Pokud chcete zůstat anonymní, nemusíte vyplňovat nic. Další variantou je zaslání příspěvku převodem na účet. Číslo účtu je 278964699/0300, není třeba se nikde registrovat. Pro zahraniční platby můžete použít IBAN CZ71 0300 0000 0002 7896 4699, SWIFT je CEKOCZPP. Účet je veden u ČSOB, příjemcem je Hrej.cz s.r.o. Vzkaz pro redakci můžete uvést do poznámky k platbě. Přispět nám můžete taktéž přes přiložený QR kód, výše příspěvku je stanovena na 100 korun.

                                          

Stav donate programu za říjen 2017
i Zdroj: Hrej.cz

cihak8 - 100 Kč

TheUndeadEndCZ - 200 Kč

Smaug - 100 Kč

Valvetro - 500 Kč

Red bull - 300 Kč

PreXident - 70 Kč

georgcz - 100 Kč

Rychlej Ben - 300 Kč

ACEMSNSCZ - 400 Kč

Geometrix_CZ - 100 Kč

sFn - 200 Kč

KamilZ - 1000 Kč

Hagar - 100 Kč

JMBounce - 100 Kč

AlA - 100 Kč

SYNACTIX - 100 Kč

719159 - 200 Kč

eyjafjallajok ull - 100 Kč

LadaL16 - 111,11 Kč

Kova - 100 Kč

Dom - 100 Kč

MicroZ - 700 Kč

mephis - 100 Kč

Bakoluk - 200 Kč

MartiN - 200 Kč

jesusquintana - 500 Kč

Bartoldy - 1000 Kč

MASARKAVTRENYRKACH - 200 Kč

Kubaxx - 300 Kč

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama