Stav donate programu k 1. únoru 2019
i Zdroj: Hrej.cz
Článek Stav donate programu k 1. únoru 2019

Stav donate programu k 1. únoru 2019

redakce Hrej.cz

redakce Hrej.cz

8. 2. 2019 14:02
Reklama

Jak jste jistě v tomto týdnu zaregistrovali, Hrej má od 1. února nového majitele. O změnách, které tento fakt přinese, si budete více moci poslechnout v dnešním hPodu, kde se tomuto tématu obšírně věnujeme. Kromě plánů do budoucna se ale tato změna týká také našeho donate progamu, který funguje už rok a půl.

Po důkladné diskuzi s novým majitelem jsme se rozhodli, že donate program na nějaký čas přerušíme a k jeho potenciálnímu obnovení dojde v okamžiku, kdy vám představíme Hrej v nové podobě – s novým studiem a novým webem. Účet, na nějž jste nám dosud své dary posílali, byl pod správou předchozího majitele. Prosíme vás tedy, abyste zrušili případné trvalé příkazy, které máte na tento účet nastaveny. Peníze, které na tento účet ještě dorazí, dostane redakce, nebo vám budou vráceny.

Chceme vám všem, kteří jste nám v průběhu uplynulého roku a půl pomáhali s každodenním provozem ve formě finančních darů libovolné výšky znovu moc poděkovat. Vážíme si toho, že vám naše práce stála za to a jsme rádi, že jsme vám díky tomu mohli poskytovat články a recenze v takových intervalech, na jaké jste byli v minulosti zvyklí. Věříme, že budoucnost Hrej je pozitivní a že i nadále vám budeme poskytovat servis, na jaký jste zvyklí.

Vaše finanční dary k 1. únoru dohromady činí 5203 korun. Celou tuto částku jsme v těchto měsících využili na honoráře pro externí autory. Níže naleznete seznam dárců za prosinec a leden. Ještě jednou vám všem děkujeme a těšíme se, že vám v následujících měsících budeme moci ukázat nové Hrej.

cihak8 - 200 Kč

Smaug - 200 Kč

PreXident - 140 Kč

Hagar - 200 Kč

catmeows - 400 Kč

AlA - 200 Kč

Support - 138 Kč

719159 - 400 Kč

eyjafjallajok ull - 100 Kč

Kova - 200 Kč

Kubaxx - 240 Kč

macour99 - 250 Kč

Fixxxer - 300 Kč

Lex - 200 Kč

TheUndeadEndCZ - 416 Kč

Webkrysa - 200 Kč

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama