Článek Spouštíme předobjednávky trička Hrej!

Spouštíme předobjednávky trička Hrej!

redakce Hrej.cz

redakce Hrej.cz

27. 3. 2018 13:12 33
Reklama

Ačkoli to trvalo výrazně déle, než bychom si bývali loni v létě přáli, nakonec se dílo podařilo. Trička Hrej jsou konečně tady a máme velkou radost, že vám je můžeme konečně představit.

Při tvorbě jsme se nechali inspirovat návrhem zpracovat jednotlivé členy redakce jako pixelartové postavičky. Součástí motivu je celý nejužší tým Hrej, který pro vás připravuje obsah našich stránek. S trochou nadsázky tedy můžeme říct, že ti z vás, kteří si nový vkusný kus garderoby pořídí, nás budou mít na triku. A spolu s námi i bagery, jednorožce a koťátka.

Už v tuhle chvíli jsou spuštěné předobjednávky, na jejichž základě bude následně vyrobena první várka. Trička samotná pak budou dostupná zhruba za měsíc, tedy na počátku května. Dostupná jsou ve velikostech od S do 3XL, objednat si je můžete pod tímto odkazem. Objednat si jej můžete přes PPL, Českou poštu nebo do Zásilkovny, případně bezplatným osobním odběrem na prodejnách Xzone. Pokud byste náhodou stáli o to, aby vám redakce tričko podepsala, rádi se s vámi potkáme na prodejně v Anglické ulici v Praze.

Spouštíme předobjednávky trička Hrej!
i Zdroj: Hrej.cz

Cena trička je 399 korun, kromě výrobních nákladů a zákonné daně jde veškerý výnos z jejich prodejů do donate programu Hrej. Jedná se tedy o dobrý způsob, jak podpořit nás i svůj fashion kvocient zároveň. Trička jsou vyrobena z bavlny, motiv je proveden sítotiskem. Díky elegantnímu stylu se hodí na společenské akce, jako jsou koncerty, svatby, křtiny, pohřby a první schůzky s dívkou či chlapcem vašich snů.

Z triček máme radost a doufáme, že se vám líbí. Těšíme se, že v následujících měsících čas od času nějakého šťastného majitele uvidíme na ulici! My sami už máme předobjednáno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama