soutez-se-splinter-cell-blacklist
Splinter Cell: Blacklist Článek Soutěž se Splinter Cell: Blacklist

Soutěž se Splinter Cell: Blacklist

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

28. 8. 2013 22:46
Reklama

Sam Fisher se vrací v nejlepší formě a u nejnovějšího dílu Blacklist byste rozhodně neměli chybět! Hra se po letech vývoje zasloužila o vysoké hodnocení a všeobecně kladné přijetí, což se odráží i v naší recenzi z minulého týdne. Pokud vás hra zaujala, těšte se na náš Let's Play příští týden, a už dnes soutěžte o celou řadu skvělých cen!

1. místo od nás dostane opravdu skvělý balík - originálku PC verze, mikinu, tričko a rukavice Sama Fishera! Na zbylé dva šťastlivce pak čeká tričko s tematikou hry. Abyste mohli jednu z cen vyhrát, stačí odpovědět na tři jednoduché otázky a mít štěstí při losování, které proběhne přesně za týden, tedy ve čtvrtek 5. září.

Soutěž se Splinter Cell: Blacklist
i Zdroj: Hrej.cz

1) Jaké herní studio stojí za vývojem Splinter Cell: Blacklist? (PC)

2) Jak se jmenuje organizace, která vysílá Sama Fishera do akce?

3) Který známý autor je duchovním patronem série Splinter Cell a mnoha dalších?

Své odpovědí posílejte na adresu soutez@hrej.cz, do předmětu uveďte heslo "Blacklist" a nezapomeňte k odpovědím připsat i vaší poštovní adresu. Správné odpovědi zařazené do slosování musí dorazit nejpozději do středy 4. září, 23:59 hodin. Každý smí soutěžit pouze jednou, soutěže se nesmí zúčastnit zaměstnanci firem Burda Praha, Playman a Conquest, ani jejich rodinní příslušníci. Ceny za výhru nejsou vymahatelné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama