prozijte-e3-s-nami
Článek Prožijte E3 s námi!

Prožijte E3 s námi!

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

2. 6. 2013 22:34 5
Reklama

Veletrh E3 2013 se už kvapem blíží a je načase vybrat si to správné místo ke sledování všech informačních updatů. Už loni jsme pro vás zpracovali celou akci formou nepřetržitého vysílání s živými vstupy i přenosy konferencí a letos chceme posunout laťku ještě výš. Od 10. do 12. června se proto v kompletní sestavě přesouváme do pražské herny District Prague, která nám kromě perfektního zázemí nabízí možnost zapojit do živého vysílání i vás! Neváhejte ani minutu a přihlaště se na Facebooku!

Místo konání: District Prague

Tři dny plné přenosů z konferencí, rozhovorů, komentářů, novinkových vstupů a na závěr i velkého vidcastu se bez vás jednoduše neobejdou, proto neváhejte a přijeďte do herny District Prague i vy! Kromě toho, že budete moci sledovat vysílání na televizních obrazovkách, chystáme pro vás soutěže o herní ceny a nakonec i velkou tombolu. Dohromady se bude hrát o ceny za více než 20 000 Kč, což je pádný důvod, proč opustit svá herní doupata a jednoduše přijít mezi nás. Zároveň chápeme celou akci jako významnou komunitní událost, v rámci které můžete osobně poznat redaktory Hrej.cz a pobavit se s nimi nejen o hrách.

Akce startuje 10. června

Celá akce odstartuje 10. června ve 12:00 slavnostním zahájením a spuštěním našeho E3 studia. Následovat pak bude porce přímých přenosů z konferencí, a to až do hluboké noci. Abyste nemuseli zůstávat vzhůru zbytečně dlouho, hned následující den od ranních hodin budeme přenosy pouštět ze záznamu.

V tu chvíli už začnou do našeho studia proudit pečlivě vybraní hosté, kterých se budeme ptát na dosavadní postřehy a názory na celý veletrh i konkrétní hry. Hned, jak začnou z Los Angeles proudit první trailery, začneme vybrané kousky překládat a hratelné sekvence okomentujeme stejně, jako by to dělali lidé přímo v místě konání veletrhu. Do živého vysílání pak budete moci vstupovat prostřednictvím dotazů na sociálních sítích, ale i díky našemu zuřivému reportérovi, který se bude s kamerou pohybovat přímo mezi vámi. Bude se vás ptát nejen na veletrh, ale budou ho zajímat i vaše pocity z herního klání, které bude v herně District Prague souběžně probíhat. Ve chvílích odpočinku pak budete moci zavítat k baru a usednout do pohodlných boxů. Ve středu zakončí náš bezmála třídenní maratón závěrečný vidcast, který budete moci přímo sledovat a pokládat našim redaktorům všetečné dotazy. Zlatým hřebem podvečerních hodin pak bude losování zmiňované tomboly od partnera celé akce, herny District Prague.

Neváhejte a přijďte s námi oslavit největší herní akci roku, začínáme 10. června od 12:00 v herně District Prague. Registrujte se na Facebooku!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama