PlayStation Experience ŽIVĚ
i Zdroj: Hrej.cz
Článek PlayStation Experience ŽIVĚ

PlayStation Experience ŽIVĚ

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

6. 12. 2014 14:39 2
Reklama

Víkend živých přenosů nekončí - po noční jízdě s Game Awards pro vás máme na přijatelnější hodinu připraven i přenos tiskové konference Sony z PlayStation Experience. Speciální one-man show Sony bude zahájena dnes v 19:00 našeho času a tiskovou konferencí nic neskončí. Naopak, Sony chystá informovat o svých chystaných hrách po celý víkend a s Hrej.cz můžete být u toho!

POJĎTE DO TOHO S NÁMI!

Přímý přenos zahájíme už v 18:45 a před kamerou vás přivítají Jarda Möwald s Jirkou Bigasem. Tisková konference bude trvat hodinu a půl a rozhodně je se nač těšit. Mluvit se bude o velkých titulech jako je Uncharted 4, The Order 1886, Bloodborne nebo Until Dawn, ale dojde i na nezávislé projekty typu No Man's Sky. Zajímavé bude rovněž sledovat, co se vyklube z projektu Emagon, o kterém se mluvilo v minulém týdnu; očekáváme další taškařici ve stylu hratelné ukázky Silent Hills od Hideo Kodžimy.

Co se týče dalších informací v průběhu víkendu, věnujeme PlayStation Experience podrobný speciál, ve kterém pokryjeme všechny informace a přineseme i další, hlubší poheldy na konkrétní hry tak, jak budou proudit z Las Vegas. Nepřijdete o nové trailery, obrázky a, doufejme, také o zcela nová oznámení her, které nám budou dělat radosti (a strasti?) v příštích letech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama